Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ήμουν κάθε μέρα με τον Σάκη Ρουβά και μετά εξαφανίστηκε» λέει ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε

«Ήμουν κάθε μέρα με τον Σάκη Ρουβά και μετά εξαφανίστηκε» λέει ο άνθρωπος που τον ανακάλυψε

Αποκαλύψεις για τον αγαπημένο ερμηνευτή

Ο Γιώργος Παυριανός αναφέρθηκε στη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά αλλά και τον Γιώργο Μαρίνο.

Ο γνωστός στιχουργός μίλησε στο ΣΚΑΪ και αποκάλυψε κρυφές πτυχές της πορείας του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παυριανός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ναι, ήμουν ο άνθρωπος που ανακάλυψα τον Σάκη Ρουβά. Τον ανακάλυψα σε ένα μαγαζί και ήμουν ο άνθρωπος του. Έψαχνα για ένα νέο πρόσωπο να ασχοληθώ και ιδίως ποπ. Μάλιστα η δισκογραφική εταιρεία μου ζήτησε να του αλλάξουμε όνομα γιατί δεν ήταν ωραίο. «Πρέπει να του δώσουμε ένα ωραίο και να τον λέμε Ρωμανό» μου είπαν και αναρωτήθηκα αν ήταν ψάλτης! Στη συνέχεια μου πρότειναν να τον πούμε Σεβαστιανό, «μην τολμήσεις και πεις ναι» του είπα και μου είπε πως και εκείνος δεν ήθελε να αλλάξει το όνομα του».

«Προφανώς μετά στα σχέδια που πρότεινε ο Ηλίας Ψινάκης δεν ήμουν εγώ και εκεί που ήμασταν κάθε μέρα μαζί και δουλεύαμε, εξαφανίστηκε. Μου στοίχισε αυτό λίγο. Σχεδιάζω τώρα μια μικρή αλλαγή στην πορεία του Σάκη, στην ηλικία που είναι και με ότι έχει κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύω ότι ο Σάκης μπορεί να πει ωραία λαϊκά τραγούδια».

«Με κάποιο τρόπο κατορθώνω να πάω στο καμαρίνι του Γιώργου Μαρίνου και μου λέει «αγάπη μου, έχω ένα τραγούδι καταπληκτικό στα αγγλικά και θέλω να μου το κάνεις στα ελληνικά». Του το πάω, το βλέπει, το διαβάζει, γυρνάει με κοιτάζει και μου λέει «αγάπη μου τι είναι αυτή η βλακεία που μου έγραψες;». Εγώ ξέρεις τι κάνω τέτοιους στίχους; Να τι τους κάνω». Και πιάνει μπροστά στα μάτια μου και σκίζει το χειρόγραφο. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί. Σήμερα δεν έχουμε επαφές, το θεώρησα πως ήταν μια επιλογή σαν την Γκρέτα Γκάρμπο που κάποια στιγμή εξαφανίστηκε. Θεώρησα πως ο Γιώργος, που την λάτρευε, έκανε μια τέτοια επιλογή. Η γενική πληροφορία που έχω είναι ότι κάποιος κύριος τον εξυπηρετεί σε ότι έχει ανάγκη και είναι ο τοίχος μπροστά από αυτός. Εγώ πιστεύω με την σύμφωνη γνώμη του Γιώργου» πρόσθεσε, επίσης, ο Γιώργος Παυριανός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.

Δείτε το απόσπασμα

Sports in

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 3-0: Πήρε το ντέρμπι και πήγε στο +4 (vids)

Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Νέα Φιλαδέλφεια και βρίσκεται στο +4 από τους Πράσινους – Δύο γκολ ο Ελίασον, ένα ο Πόνσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024