Θεσσαλονίκη: Προτίμησε το αυτόφωρο από την γκρίνια της συζύγου του
Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του, ζήτησαν συγνώμη από τις Αρχές
Ένας άνδρας στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να γλιτώσει… τη γκρίνια της γυναίκας του προτίμησε να περάσει τη νύχτα στο αυτόφωρο.
Ο 40χρονος υποστήριξε ψευδώς ότι χτύπησε την σύζυγό του προκειμένου οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα όπου πέρασε τη νύχτα μέχρι να φτάσει η ώρα για το δικαστήριο.
Συγνώμη… και από τους δύο
Η σύζυγος φέρεται να έπαθε «υστερία» όταν επέστρεψε από την εργασία της και είδε το σπίτι αναστατωμένο, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ΑΝΤ1.
Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν άκουσαν τις φωνές από το διαμέρισμα που μένει το ζευγάρι με τα τέσσερα παιδιά του. Όταν οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο βρήκαν την γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση και τους ανέφερε ότι ο σύζυγός της την είχε χτυπήσει.
Ο 40χρονος αντί να αρνηθεί την πράξη του, αφού δεν ίσχυε η καταγγελία της γυναίκας, είπε στους αστυνομικούς πως πράγματι έχει χτυπήσει την σύζυγό του και έτσι συνελήφθη με την αυτόφωρη διαδικασία.
Στην κατάθεσή της ενώπιον του δικαστηρίου η γυναίκα ζήτησε συγγνώμη που τον έφερε σε τέτοια δύσκολη θέση αλλά και από τις Αρχές για την άσκοπη κινητοποίηση.
Ο 40χρονος που κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου, μόλις άρχισε την απολογία του ζήτησε και εκείνος συγγνώμη από το δικαστήριο και από την Αστυνομία που τους απασχόλησαν χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος, αφού παραδέχτηκε ότι δεν έγινε τίποτε από όλα αυτά που είπαν με τη σύζυγό του στην αστυνομία.
Το δικαστήριο τελικά αθώωσε τον 40χρονο λόγω αμφιβολιών.
- Η αναζωπύρωση της έντασης ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ιράν βάζει «φωτιά» στο πετρέλαιο και στα επιτόκια
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]
- Γιορτή σήμερα 10 Ιουλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Πυρά της ΕΛΑΣ στην κυβέρνηση για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς – «Για μια ακόμα μια φορά αποκλίνουμε από την Ευρώπη»
- Το Μεξικό θα υποβάλει μηνυτήριες αναφορές στις ΗΠΑ για θανάτους πολιτών του που σκοτώθηκαν από την ICE
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Η πληρωμένη απάντηση του Αλ. Τσίπρα στον Άδωνι και τα… λουλούδια
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)














































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442