Δεν το χωράει ανθρώπινος νους τα όσα αποκαλύπτονται για τον βιασμό της 12χρονης στα Σεπόλια

Συγκλονίζουν τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση βιασμού της 12χρονης στα Σεπόλια.

Η μητέρα της 12χρονης, που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της κόρης της, πήρε προθεσμία να απολογηθεί τη Δευτέρα στον ανακριτή.

Η κατηγορούμενη έμεινε στο ανακριτικό γραφείο για λίγα λεπτά και ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με αυτά που της αποδίδονται.

Την ίδια ώρα, οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα είναι συνεχείς, με τις συνομιλίες που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του βιαστή και μαστροπού του μικρού παιδιού να βγαίνουν στη δημοσιότητα.

Καταγγελία για εμπλοκή της μητέρας

Η μητέρα της 12χρονης έφερνε το μικρό κορίτσι στον οίκο ανοχής, καταγγέλλει στην εκπομπή Live News του Mega, η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη.

Πρόκειται για την αυτοαποκαλούμενη ως πρόεδρο του σωματείου εκδιδομένων γυναικών η οποία είχε αποκαλύψει ότι ο 53χρονος παιδοβιαστής είχε πάει τη 12χρονη στον οίκο ανοχής στο Γκάζι και μάλιστα είναι καταγεγραμμένοι σε στικάκι.

«Η πράξη δε γινόταν μέσα στον οίκο ανοχής. Το έχω δει βαμμένο, φτιαγμένο το κοριτσάκι που το ετοίμαζε η μάνα. Την είχα υπηρεσία στο μαγαζί. Το είδα από τις κάμερες το κοριτσάκι, βαμμένο, φτιαγμένο με τα κοτσιδάκια του, δεν έδειχνε ότι ήταν 12χρονο γιατί το είχαν βάψει. Η ίδια έφερνε την κόρη της (σ.σ. η μητέρα), όχι μέσα τον οίκο ανοχής αλλά στα εξωτερικά ραντεβού».

Αίσθηση προκαλεί επίσης το γεγονός πως μία από τις εργαζόμενες στον οίκο ανοχής, αναγνώρισε τον 53χρονο κατηγορούμενο ως πελάτη του οίκου.

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ανέφερε για τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας πρέπει υπάρχει επιφυλακτικότητα και επανέλαβε ότι υπάρχει μία διαμορφωμένη εικόνα για τους βιαστές του κοριτσιού.

Αναμένονται να βγουν τα πρώτα τρία με τέσσερα εντάλματα σε βάρος των βιαστών της 12χρονης και τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης ότι «κλειδί της υπόθεσης είναι το viber στο κινητό της μικρής 12χρονης».

Τα ύποπτα μηνύματα

Τα μηνύματα που αποκάλυπτε η εκπομπή Tlive, στον Alpha, ανάμεσα στην 37χρονη και στη σύζυγο του Ηλία Μίχου, με ημερομηνίες από τις 3 έως τις 8 Σεπτεμβρίου, προκαλούν ερωτήματα.

Σύμφωνα με τον Alpha, επίσης, υπάρχουν στοιχεία από τις καταθέσεις της 12χρονης, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, είχε ξεκινήσει να εκδίδει την 12χρονη, πριν το κάνει στη συνέχεια ο 53χρονος. Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο, συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί.

Στη συνέχεια το κοριτσάκι έφευγε μαζί τους για λίγη ώρα και μετά επέστρεφε.

Αναλυτικά οι επικοινωνίες των δύο γυναικών

Μητέρα 12χρονης: Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.

Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση.

Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση διάρκειας 9 λεπτών, ενώ η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.

Στις 13:59 της ίδια ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.

«Εγώ με όλα αυτά τα στοιχεία που έχω στα χέρια μου, πάω στο τμήμα για καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου» γράφει.

Ακολουθούν δύο κλήσεις. Στις 15:07 η μητέρα της 12χρονης στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα, αλλά την πιέζει η θεία του παιδιού, που ανακάλυψε τα μηνύματα της φρίκης.

«Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται… Είναι ένα ανήλικο παιδί. Πώς θα το αφήσω έτσι όλο αυτό να μην καταστραφεί το τέρας; Θα τον λυπηθώ;» Αυτά μου λένε. «Γιατί το αφήνεις έτσι;» μου λένε. Με παίρνουν από το νησί τηλέφωνο συνέχεια. Τι να πωωωωωω;» γράφει το sms.

Ακολουθεί μια ακόμη αναπάντητη κλήση.

Στις 10:00 το βράδυ η μητέρα του κοριτσιού πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα Κολωνού και κάνει την καταγγελία.

Τρεις ημέρες μετά την καταγγελία, στις 6 Σεπτεμβρίου, στέλνει και πάλι μηνύματα στη σύζυγο του 53χρονου.

«Θέλω 100 ευρώ…»

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα»

Σύζυγος 53χρονου: «Καλησπέρα»

Στις 21:30 η σύζυγος του κατηγορούμενου πραγματοποιεί μία φωνητική κλήση 11 λεπτών με τη μητέρα του κοριτσιού να της απαντά με μία… καρδιά. Οι δύο γυναίκες συνομιλούν για δύο λεπτά.

Την επόμενη ημέρα στις 8 Σεπτεμβρίου η επικοινωνία των δύο γυναικών ξεκινά με μία αναπάντητη κλήση. Την ίδια ημέρα και ενώ έχει προηγηθεί η καταγγελία στην αστυνομία, η μητέρα του κοριτσιού ζητά από τη σύζυγο 100 ευρώ, για να πάει τη μικρή στο γιατρό.

Μητέρα 12χρονης: Θέλω 100 ευρώ. Να πάω το παιδί με ΤΑΧΙ σε γιατρό και να πληρώσω τον γιατρό. Περιμένω την απάντησή σου για σήμερα.

Οι δύο γυναίκες μιλούν για 5 λεπτά και γίνεται μία ακόμη αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα της 12χρονης συνεχίζει να ζητά χρήματα από τη σύζυγο του 53χρονου, λέγοντάς της πως έχει παγώσει την υπόθεση και γι’ αυτό τον λόγο χρειάζεται τη βοήθειά της, την οποία έχει… καιρό να ζητήσει.

Μητέρα 12χρονης: «Καλησπέρα. Τι κάνεις; Θα χρειαστώ 100 ευρώ σήμερα. Όπως βλέπεις δεν έχω προχωρήσει για την υπόθεση τίποτα. Το έχω παγώσει. Τουλάχιστον να με βοηθάς κι εσύ όμως όταν στο ζητάω και τώρα έχω πολύ καιρό να σου ζητήσω. 10 η ώρα στο σημείο που με περιμένεις, απάντησε μου εδώ ναι ή όχι γιατί δεν έχω Ίντερνετ».

Στις 5:00 το απόγευμα πραγματοποιείται άλλη μία αναπάντητη κλήση.

Η μητέρα συνεχίζει να ρωτά τη σύζυγο αν θα βρεθούν εκεί που συνηθίζουν να συναντιούνται.

Μητέρα 12χρονης: «Θα είσαι στις 10 η ώρα εκεί που συναντιόμαστε ναι ή όχι;»

Η σύζυγος του 53χρονου εξακολουθεί να μη της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει τις αναπάντητες κλήσεις.

Την επόμενη ημέρα και ενώ η σύζυγος δεν της έχει απαντήσει, η μητέρα της 12χρονης στέλνει ξανά μηνύματα.

Μητέρα 12χρονης: «Καλημέρα. Δεν μου απάντησες χτες».

Η σύζυγος εξακολουθεί να μην της απαντά και τότε η μητέρα του κοριτσιού της τηλεφωνεί δύο φορές, χωρίς και πάλι να πάρει απάντηση.

Την ίδια ημέρα στις 14:37 η μητέρα του άτυχου κοριτσιού στέλνει ένα ακόμη μήνυμα.

Μητέρα 12χρονης: «Τι κάνεις; Καλησπέρα. Σε έπαιρνα και εχθές τηλέφωνο. Δεν το σήκωνες, ούτε μου απάντησες».

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr