Ρωσία: Πούτιν και Ερντογάν δεν συζήτησαν για την Ουκρανία
Τι διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ για τη συνάντηση του προέδρου της Ρωσίας και του Τούρκου ηγέτη.
Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Τούρκος ομόλογός του, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δεν συζήτησαν τρόπους επίλυσης της σύγκρουσης στην Ουκρανία κατά τη διάρκεια της διμερούς συνάντησης που φιλοξενήθηκε στο Καζακστάν.
«Το θέμα της ρωσο-ουκρανικής διευθέτησης δεν συζητήθηκε», δήλωσε ο Πεσκόφ.
- Διαβάστε επίσης: Γιατί Πούτιν και Ερντογάν χρειάζονται ο ένας τον άλλο
Δεν επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από τη συνάντηση, αξιωματούχος του Κρεμλίνου είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ο Ερντογάν θα προσφερθεί «επίσημα» να μεσολαβήσει στις ειρηνευτικές συνομιλίες μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.
Κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν συνέβη, τουλάχιστον όπως υποστηρίζει το Κρεμλίνο. Θυμίζουμε ότι η Τουρκία είχε φιλοξενήσει συνομιλίες ανάμεσα σε αντιπροσωπείες της Μόσχας και του Κιέβου στην πρώτη φάση του πολέμου. Ωστόσο, αυτές οι συνομιλίες έχουν «παγώσει» με τον πόλεμο να συνεχίζεται χωρίς σταματημό από τον Φεβρουάριο και μετά.
- «Κανείς δεν επικοινώνησε με τη Λόρα» λέει η μητέρα της – Συνεχίζεται η αναζήτηση της 16χρονης
- Φοινικούντα: «Τη ζωή του φοβόταν» – Νέα στοιχεία για το διπλό φονικό
- Γαλλία: Το 84% των Γάλλων θεωρούν ότι ο Ντόναλντ Τραμπ είναι επικίνδυνος για την παγκόσμια ειρήνη
- Νταβός: Ο Θοδωρής Κυριακού στην ομιλία του προέδρου των ΗΠΑ – Οι προσκεκλημένοι από τη χώρα μας
- Γροιλανδία: Δόθηκαν στους κατοίκους «οδηγίες αντιμετώπισης κρίσης», ενώ ο Τραμπ λέει ότι το νησί είναι των ΗΠΑ
- «Είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό» τραγούδησαν στην Σάκκαρη οι Ελληνες της Μελβούρνης


