Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οικονόμου: Οριστική η διαγραφή του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ - «Κατάντια» του ΣΥΡΙΖΑ

Οικονόμου: Οριστική η διαγραφή του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ – «Κατάντια» του ΣΥΡΙΖΑ

Επίθεση Οικονόμου σε ΣΥΡΙΖΑ για απόπειρα αποκόμμισης πολιτικού οφέλους από την υπόθεση Μίχου

Για «οριστική διαγραφή» του Ηλία Μίχου από τη ΝΔ μόλις δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του από την αστυνομία μίλησε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ τον οποίο κατηγόρησε για «κατάντια» επειδή «προσπαθεί να αποκομίσει κομματικά οφέλη».

Η πολιτεία πρέπει να μεριμνήσει για τύχη του ανήλικου κοριτσιού

Η ελληνική κοινωνία παρακολουθεί συγκλονισμένη αυτά τα αποτρέπαια εγκλήματα. Η δικαισοσύνη και η αστυνομία θα κάνει το καθήκον της. Η πολιτεία θα πρέπει να μεριμνήσει για την τύχη του ανήλικου κοριτσιού, σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Οικονόμου κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών και σχολιάζοντας τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση περιφέρει την πολιτική της απόγνωση και με χυδαία υπονοούμενα προσπαθεί να αποκομμίσει πολιτικά οφέλη.

«Αν υπάρχει μια λέξη αυτή που συνοψίζει την κατάσταση αυτή είναι η κατάντια» υπογράμμισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ερωτηθείς δε ο κ. Οικονόμου να σχολιάσει τις απόψεις που λένε πως κάθε καθυστέρηση στη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των εμπλεκόμενων συνιστά συγκάλυψη ο κ. Οικονόμου επανέλαβε ότι «αυτό που κάνει η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα αυτό είναι κατάντια».

Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει

«Δικαιοσύνη και αστυνομία θα κάνει τη δουλειά της όπως πρέπει. Είναι κατάντια να υπονοεί η αξιωματική αντιπολίτευση ότι η κυβέρνηση θα επιχειρήσει να παρέμβει στη δικαιοσύνη για να συγκαλύψει το όνομα ενός παιδεραστή. Είναι κατάντια. Αρνούμαι να μπω σε αυτή τη συζήτηση» ανέφερε ο Γιάννης Οικονόμου.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο Ηλίας Μίχος έχει διαγραφει οριστικά από τη ΝΔ μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων του, υπενθυμίζοντας ότι η κομματική του ιδιότητα είχε ανασταλεί, από την πρώτη στιγμή μόλις έγινε γνωστή η υπόθεση.

Το συγκεκριμένο άρθρο το ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο Γιάννης Οικονόμου παραδέχθηκε ότι η αυστηροποίηση των ποινών για σεξουαλικά εγκλήματα είχε αυξημένη πλειοψηφία αδειάζοντας στελέχη της ΝΔ που είχαν αφήσει υπονοούμενα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είχε καταψηφίσει στη Βουλή.

«Η πραματικότητα είναι ότι το συγκεκριμένο άρθρο το ψήφισε και ο ΣΥΡΙΖΑ και καταψήφισε το νομοσχέδιο επί της αρχής» είπε ο κ. Οικονόμου.

Τέλος σε ότι αφορά συμβάσεις του Ηλία Μίχου με το δημόσιο, ο κ. Οικονόμου σημείωσε ότι μένει να αξιολογηθεί η νομιμότητά τους ή αν υπάρχει κάτι παράνομο, επισημαίνοντας ότι -όπως διαβάζω και εγώ, ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου- είχε συμβάσεις μέχρι και το 2016 επί διαφόρων κυβερνήσεων.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024