Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χριστόφορος Παπακαλιάτης - Κλέλια Ανδριoλάτου: Οι πρωταγωνιστές του «Maestro» αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης – Κλέλια Ανδριoλάτου: Οι πρωταγωνιστές του «Maestro» αποκαλύπτουν ιστορίες από τα γυρίσματα

Λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα στο MEGA οι δύο ηθοποιοί βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Ελένη» και μίλησαν για όλα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει δυναμικά στην τηλεόραση μετά από πολύχρονη απουσία τη νέα σειρά «Maestro».

Το ερωτικό δράμα που υπογράφει ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και σεναριογράφος κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30 στο MEGA.

Μέσα από το Μεγάλο Κανάλι, ο ίδιος αφηγείται μια ιστορία πάθους και σύγκρουσης με φόντο την σκληρή, σύγχρονη πραγματικότητα. Γυρισμένη στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα και με ένα ξεχωριστό καστ ηθοποιών, η σειρά «Maestro» έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Λίγο πριν την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του πρώτου από τα συνολικά εννέα επεισόδια, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και η Κλέλια Ανδριολάτου βρέθηκαν στην «Ελένη».

«Ήμουν αυστηρός»

«Είχα μάθει για την Κλέλια από συνάδελφους και από τους δάσκαλους της στην σχολή. Όταν είχα γράψει το πρώτο επεισόδιο έψαχνα να βρω μια κοπέλα νέα και πήγα στις σχολές. Έτσι καταλήξαμε για καφέ, χωρίς όμως να της πω τίποτα για τη σειρά», είπε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, συμπληρώνοντας:

«Ήταν ακριβώς αυτό που είχα γράψει. Σαν χαρακτήρας είναι σαρωτική αλλά και γλυκιά. Στην αρχή της κουβέντας ήμουν αυστηρός, αλλά μέχρι το τέλος της είχα δώσει το σενάριο και φεύγοντας της είπα ‘σ’ ευχαριστώ πολύ, θα τα πούμε στο γύρισμα’. Με είχε αγοράσει και με είχε πουλήσει».

Σύμφωνα με τον πολύπειρο ηθοποιό και σκηνοθέτη, «το ταλέντο και η χημεία των ηθοποιών έχει μεγάλη σημασία ειδικά στην τηλεόραση».

«Τρέμαμε στα γυρίσματα»

Οι δύο ηθοποιοί αναφέρθηκαν στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα, τα οποία γίνονταν τέτοια εποχή πέρυσι.

«Ήταν τέτοια εποχή πέρυσι, είχαμε πάει στους Παξούς όπου ο καιρός ήταν δύσκολος. Είχαμε πολλές σκηνές στις οποίες κρυώναμε. Είχαμε αφήσει γυμνές σκηνές προς τον Οκτώβρη. Είχε κρύο, τρέμαμε, κρατούσαμε ζεστά μπουκάλια νερό για να αντέξουμε, φυσούσε, έβρεχε είχαμε κουβέρτες που μόλις ήταν να κάνουμε γύρισμα, τις πετούσαμε», είπε η Κλέλια Ανδριολάτου.

«Κάθε επεισόδιο, μια μικρή ταινία»

Η πολυαναμενόμενη σειρά του αγαπημένου σκηνοθέτη, θα ολοκληρωθεί σε εννέα επεισόδια, στα οποία κάθε φορά θα υπάρχει και ένας διαφορετικός αφηγητής – πρωταγωνιστής.

«Στο πρώτο επεισόδιο, η Κλέλια Ανδριολάτου μας λέει την ιστορία από τη δική της σκοπιά. Βλέπουμε από τη δική μου ματιά την ιστορία, βλέπουμε ένα κορίτσι με πολύ πάθος που θέλει να πάει κόντρα στη ζωή. Εκεί (σ.σ. στους Παξούς), βλέπει τον Ορέστη (Χριστόφορο Παπακαλιάτη), γοητεύεται από αυτόν και θέλει να τον διεκδικήσει».

«Πάνε οι εποχές που διεκδικούσα εγώ Ελένη», είπε αστειευόμενος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, και συμπλήρωσε:

«Σε κάθε επεισόδιο έχει διαφορετικό αφηγητή. Η πλοκή είναι ενιαία, είναι 9 μικρές ταινίες, και σε κάθε επεισόδιο είναι ένας ήρωας, ένας πρωταγωνιστής που αφηγείται την ιστορία».

Όσο για τον λόγο που η σειρά ολοκληρώνεται σε 9 επεισόδια;

«Είναι μια δουλειά πολλών απαιτήσεων, με πολλούς πρωταγωνιστές, είναι μια δύσκολη δουλειά. Ήταν πιο δύσκολο από τις προηγούμενες δουλειές μου και από τις δύο ταινίες που έχω κάνει, γιατί δουλεύαμε εκτός έδρας, με πολλούς πρωταγωνιστές, με πρωτότυπη μουσική και φωτογραφία. Δε γινόταν να είναι πάνω από 9 επεισόδια».

«Είναι η πιο δύσκολη δουλειά που έχω κάνει. Αν δεν είχα την στήριξη και το οκ από το κανάλι και την πρόσκληση από τον πρόεδρο του καναλιού που μου είπε ‘κανε ό,τι θέλεις ελεύθερα’, δε θα μπορούσα να το κάνω αλλιώς. Το έκανα χάρις στην ελευθερία που μου έδωσε το MEGA να κινηθώ όπως θέλω. Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά μια δουλειά τέτοιων απαιτήσεων. Είναι σαν να τρέχουμε για 9 ταινίες της μιας ώρας».

«Δε θα δω το πρώτο επεισόδιο»

«Σήμερα που είναι η επίσημη πρεμιέρα έχω την αγωνία μου, αλλά δε κάτσω να το δω. Θέλω να κανονίσω κάτι σαν μια κανονική ημερά, ιδανικά θα ήθελα να είμαι κάπου στο εξωτερικό και να πάω για φαγητό», αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Όσο για την Κλέλια Ανδριολάτου; «Εγώ κάθε φορά που το βλέπω κλαίω, νιώθω ότι είναι παιδάκι μας. Θα το δω το πρώτο επεισόδιο».

Σημειώνεται ότι μετά την προβολή του επεισοδίου ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης σε ρόλο Podcaster θα έχει καλεσμένο τον εκάστοτε ήρωα – αφηγητή.

Το «Maestro» Podcast, το επίσημο podcast show παραγωγής ALTER EGO MEDIA, θα έρχεται αμέσως μετά το τέλος κάθε τηλεοπτικού επεισοδίου, με τον Χριστόφορο σε ρόλο podcaster και καλεσμένο τον ήρωα – αφηγητή του εκάστοτε επεισοδίου.

Μέσα από το «Maestro» Podcast οι fans της σειράς θα ακούνε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κάμερες, θα μαθαίνουν μυστικά για την εξέλιξη της πλοκής ενώ τα επεισόδια θα ντύνονται από τις εξαιρετικές μουσικές επιλογές του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Τα επεισόδια του podcast θα είναι διαθέσιμα στο Spotify, τα Apple και Google podcasts, ενώ θα γίνονται και stream μέσα από το Megatv.com.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024