Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλούν για το «Maestro», πριν την αποψινή πρεμιέρα

Ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου μιλούν για το «Maestro», πριν την αποψινή πρεμιέρα

Οι δύο ηθοποιοί μιλούν για τη συνεργασία τους με το Χριστόφορο Παπακαλιάτη και τη δραματική σειρά που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22.30.

Η πολυαναμενόμενη σειρά του MEGA «Maestro» με την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:30.

Λίγες ώρες πριν αρχίσει να ξετυλίγεται στην οθόνη μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, ο Φάνης Μουρατίδης και η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου βρέθηκαν καλεσμένοι στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη.

Διαβάστε επίσης: Πίτσα Παπαδοπούλου: Μάγεψε με τις ερμηνείες της στο «Μουσικό Κουτί», υποκλήθηκε το Twitter

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, δήλωσε για τη συμμετοχή της στη μεγάλη παραγωγή του MEGA

«Μέσα από τη δουλειά μας βιώσαμε κάτι μοναδικό ως εμπειρία. Είναι κάτι καινούργιο, μοναδικό που σίγουρα έχει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη».

Ο Φάνης Μουρατίδης από την πλευρά του, ανέφερε

«Για εμάς ήταν μία σπουδαία εμπειρία. Ο Χριστόφορος έχει το χάρισμα να μπορεί να μαζεύει ανθρώπους, να φτιάχνει χημείες και ομάδες, οι οποίες μπαίνουν κάτω από το ίδιο όραμα με στοχοπροσήλωση, αφοσίωση και με πολλή καλή σχέση μεταξύ τους. Είναι πολύ όμορφο το ταξίδι που περάσαμε μαζί».

Οι ρόλοι

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου υποδύεται τη «Σοφία» στο «Maestro», την οποία  περιγράφει ως μία γυναίκα που έχει εγκλωβιστεί σε μια ζωή που δεν επιθυμεί. «Καλύπτει διάφορες ανομίες, εκ των οποίων και μερικές του συζύγου της, ενώ είναι ερωτευμένη και με άλλον άντρα, τον Μιχάλη, τον οποίο υποδύεται ο Αντίνοος Αλμπάνης. Συμβιβάζεται και προσπαθεί να σπάσει τα δεσμά της με όποιον τρόπο μπορεί», προσθέτει.

Ο Φάνης Μουρατίδης υποδύεται τον «Φάνη», έναν άνθρωπο που ξεκίνησε έχοντας όραμα, καλές προθέσεις. «Είμαι υποψήφιος δήμαρχος και χορηγός των πολιτισμικών και φέρνω τον Ορέστη για να ξεκινήσει ξανά το φεστιβάλ μουσικής στο νησί», αναφέρει.

H συνεργασία τους με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη και την Χαρούλα Αλεξίου

Για τη συνεργασία του με την Χαρούλα Αλεξίου, που υποδύεται την πεθερά του, δηλώνει πολύ τυχερός. «Η εφηβεία μου έχει συνδυαστεί με την Χαρούλα. Είναι τα πρώτα τραγούδια που μαθαίνω να χορεύω, όλες οι αναφορές μου είναι από εκείνη την εποχή. Με συγκινεί ακόμη». Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην πρώτη τους συνάντηση: «Προσπάθησα να κρατηθώ στο ύψος των περιστάσεων. Ήταν τρομερά συγκινητικό. Ήθελα να την απολαύσω. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ», τόνισε.

Η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πως κάθε φορά που βλέπει σκηνές από τη σειρά ζωγραφίζεται ένα χαμόγελο στο πρόσωπό της. «Έχουμε περάσει πολύ ωραία. Ξέρω ότι ίσως ακουστεί γραφικό, αλλά αυτό βιώσαμε σε όλα τα επίπεδα. Κάθε φορά που βλέπουμε σκηνές είναι σαν ένα reunion», συμπλήρωσε.

Σχετικά με τη δική της επαφή με την Χαρούλα Αλεξίου είπε πως είχαν συνεργαστεί και στο παρελθόν, ωστόσο είναι «τόσο υπέροχο να τη συναντάς ξανά, να ακούς τη φωνή της και να είσαι στην περιοχή της αύρας αυτής της γυναίκας».

Για τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, η Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, δήλωσε: «Είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει συνέχεια. Για αυτό και όλη η υπόλοιπη ομάδα μπορεί να ζει υπέροχα εντός και εκτός γυρισμάτων. Είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τι θέλει αλλά δεν είναι αυστηρός.  Σου αφήνει όλες τις ελευθερίες σου. Είναι πολύ γενναιόδωρος».

Ο Φάνης Μουρατίδης πρόσθεσε με τη σειρά του: «Έχει μια πολύ καθαρή στοχοπροσήλωση και τον τρόπο να κάνει τους συνεργάτες του να μπουν σε αυτό το όραμα. Να πετύχουν τον στόχο. Όλα ξεκινούν από εκείνον. Αν ο άνθρωπος που ηγείται μιας δουλειάς έχει τη συμπεριφορά, τον πολιτισμό, την αγάπη προς τους συνεργάτες του και το νοιάξιμο, όπως ο Χριστόφορος, το κλίμα θα είναι αυτό»

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας – Με μυαλό και ψυχή για να γράψουμε ιστορία»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε για τη μεγάλη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άστον Βίλα - Ιμπόρα: «Πρέπει να έχουμε δίψα, όρεξη, φιλοδοξία. Αυτά είναι τα όπλα μας».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024