Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πίτσα Παπαδοπούλου: Μάγεψε με τις ερμηνείες της στο «Μουσικό Κουτί», υποκλήθηκε το Twitter

Πίτσα Παπαδοπούλου: Μάγεψε με τις ερμηνείες της στο «Μουσικό Κουτί», υποκλήθηκε το Twitter

H αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια εντυπωσίασε το τηλεοπτικό κοινό με τις καθηλωτικές ερμηνείες της σε σπουδαία τραγούδια της καριέρας της.

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Τετάρτης 12 Οκτωβρίου, η τρίτη σεζόν της μουσικής εκπομπής «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ με παρουσιαστές τους Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία τις προηγούμενες χρονιές και αγκαλιάστηκε από το τηλεοπτικό κοινό.

Στην πρώτη εκπομπή για φέτος, καλεσμένοι ήταν η Πίτσα Παπαδοπούλου, η μεγάλη κυρία του λαϊκού μας τραγουδιού, και οι String Demons, το εκρηκτικό «δίδυμο» των εγχόρδων.

Διαβάστε επίσης: Ο Διονύσης Σχοινάς στο «Fishy» του MEGA, την Κυριακή 16 Οκτώβρη

Η Πίτσα Παπαδοπούλου και η μεγάλη καριέρα της

«Τα πρώτα μου μουσικά ακούσματα ήταν από τη μάνα μου και τον Καζαντζίδη. Η μάνα μου ήταν σπουδαία φωνή, κι όταν έκανε δουλειές, άνοιγε τα παράθυρα και ακουγότανε σ’ όλη τη γειτονιά. Στον Καζαντζίδη άρεσε να ακούει αμανάδες από τη μάνα μου, θυμάμαι να χτυπάει το κουδούνι και να της λέει: κυρία Ιουλία, θέλω έναν τραχανά και έναν αμανέ!», είπε μεταξύ άλλων η Πίτσα Παπαδοπούλου.

Θυμήθηκε, επίσης, το δανεικό φουστάνι με το οποίο τραγούδησε για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό, απάντησε στο δίλημμα Αρλέτα ή Πόλυ Πάνου και εξήγησε γιατί η συνεργασία της με τον Μανώλη Χιώτη ήταν η σπουδαιότερη στην καριέρα της.

Η διασκευή του «Με τελείωσες» που απογείωσε το κοινό

Στην εκπομπή, αγαπημένα τραγούδια από διαφορετικά είδη «παντρεύτηκαν» μουσικά, ωστόσο, εκείνο που ξεχώρισε ήταν το παλιό και αγαπημένο «Με τελείωσες«, σε στίχους και μουσική του Γιάννη Καραλή. Η ενορχήστρωση συμπεριελάμβανε βιολοντσέλο και το τραγούδι απέκτησε μία νέα μορφή, με την Πίτσα Παπαδοπούλου να το απογειώνει με την ερμηνεία της.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024