Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βάσια Παναγοπούλου: Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη στη «Γη της Ελιάς» θα περάσει πολλά στάδια

Βάσια Παναγοπούλου: Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη στη «Γη της Ελιάς» θα περάσει πολλά στάδια

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για τη δραματική σειρά του MEGA αλλά και για την καλλιτεχνική διαδρομή της.

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!» και έδωσε μια γεύση από τις εξελίξεις στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», ενώ μίλησε για τη γνωριμία της με τον Μιχάλη Ασλάνη και τη συνάντησή της με τον Θεόδωρο Αγγελόπουλο.

Ο ρόλος στη «Γη της ελιάς»

Η γνωστή ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Η γη της ελιάς» και δηλώνει πως αυτό που εκτιμά στην ομάδα του Αντρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου είναι πως «νιώθεις σαν οικογένεια».

«Η σχέση της Ασπασίας και του Δημοσθένη θα περάσει πολλά στάδια. Έχουν δύο παιδιά που θα τα δούμε σύντομα», αποκάλυψε, και έδωσε λεπτομέρειες για αυτές τις νέες «αφίξεις» στη σειρά: «Πρώτα θα έρθει η κόρη, που θα μας δοκιμάσει πολύ με την άφιξη και την παραμονή της στη Μάνη, και μετά ο γιος». Ακόμα, η Βάσια Παναγοπούλου έκανε ένα spoiler λέγοντας ότι η σχέση της Ασπασίας και της Αρετής θα περάσει μία κρίση που θα είναι «ενδιαφέρουσα».

Διαβάστε επίσης: Μέλινα Κόντη: «Pole dancing δεν ήξερα, έμαθα για τη Γη της Ελιάς»

Το ταξίδι στην Ισπανία για τα γυρίσματα

Σχετικά με το ταξίδι στην Ισπανία για τις ανάγκες των γυρισμάτων, η ηθοποιός είπε: «Γίνεται μία προσπάθεια να έρθουν κοντά τα δύο αδέρφια [σ.σ. η Βασιλική και ο Στέφανος] και η Ασπασία θέλει να χαλάσει τα πράγματα, αλλά την παίρνουν χαμπάρι και εκεί θα υπάρξει μια σύγκρουση».

Για την ενασχόλησή της με την υποκριτική, η Βάσια Παναγοπούλου είπε ότι από πολύ νωρίς γνώριζε πως θέλει να ασχοληθεί με αυτόν τον χώρο, μία απόφαση που βρήκε τη μητέρα της αντίθετη: «Η μητέρα μου έλεγε ότι δεν θα με βοηθήσει πέρα από σπίτι και φαγητό», ανέφερε.

Αναδρομή στην διαδρομή της, οι συνεργασίες

Κάνοντας μια αναδρομή, θυμήθηκε ότι στα 18 της χρόνια ο Μιχάλης Ασλάνης της ζήτησε να φωτογραφηθεί με τα ρούχα του, ενώ χαρακτήρισε «ευλογία» τη γνωριμία της με τον Γιάννη Δαλιανίδη, που ήρθε χάρη στην ενασχόλησή της με τη μόδα.

Για τη συμμετοχή της στην ταινία «Ο Μελισσοκόμος» του Θόδωρου Αγγελόπουλου, όπου υποδύθηκε την κόρη του Μαρτσέλο Μαστρογιάννι, ανέφερε ότι ξεκίνησε με ένα τηλεφώνημα από τον βοηθό του κορυφαίου σκηνοθέτη: «Ζήτησε να με δει, χτυπούσε η καρδιά μου και νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα», είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε μάλιστα, ότι επειδή δούλευε στην Αθήνα, ο Θόδωρος Αγγελόπουλος της βρήκε τη λύση: «Θα ερχόταν ταξί να με παίρνει για να πηγαίνω στα γυρίσματα στη Φλώρινα και θα με γύριζε πίσω».

Η Βάσια Παναγοπούλου μίλησε επίσης για τη σχέση της με τον Δημήτρη Χορν, που έχει βαφτίσει την κόρη της: «Του είχα πει ότι δεν πρέπει να κρατάει το ταλέντο του για τον εαυτό του όταν σταμάτησε να παίζει στο θέατρο και εκείνος απάντησε “Δικό μου είναι το δώρο και θα το δώσω όπου θέλω“».

Τέλος, δεν δίστασε να αναφέρει ότι στο παρελθόν την έφεραν σε δύσκολη θέση άνδρες συνάδελφοί της και σκηνοθέτες: «Είμαι άνθρωπος που θα χτυπήσει το χέρι στο τραπέζι και αν δει ότι δεν εισακούγεται, θα αποχωρήσει».

Sports in

Η αντίδραση του Σλούκα μετά το μεγάλο λάθος: Χτυπιόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού (vids)

Ο Κώστας Σλούκας ήταν απαρηγόρητος στον πάγκο του Παναθηναϊκού μετά το τέλος που έκανε στο φινάλε του αγώνα με τη Μακάμπι και είχε πολλές έντονες αντιδράσεις…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024