Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πάρις Χίλτον: «Με βίαζαν στο οικοτροφείο - Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια»

Πάρις Χίλτον: «Με βίαζαν στο οικοτροφείο – Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια»

Η Πάρις Χίλτον αποκάλυψε πως δεχόταν σεξουαλική κακοποίηση στο σχολείο της Γιούτας όταν ήταν ανήλικη.

Η Πάρις Χίλτον είχε κυκλοφορήσει το 2020 το ντοκιμαντέρ «This is Paris», στο οποίο μίλησε για τα νεανικά της χρόνια. Η γνωστή κληρονόμος προέβη τότε σε μια αποκάλυψη.

Παραδέχτηκε την σεξουαλική κακοποίηση που δεχόταν στο οικοτροφείο που την είχαν στείλει οι γονείς της όταν ήταν ανήλικη, επειδή ήταν ένα «ατίθασο» παιδί. Συγκεκριμένα, σε ηλικία 16 ετών ο Ρικ και η Κάθι έστειλαν τη μεγαλύτερη κόρη τους στο Provo Canyon School στη Γιούτα, όπου έμεινε εκεί για 11 μήνες.

«Ήξερα ότι θα ήταν χειρότερο από οπουδήποτε αλλού. Υποτίθεται ότι ήταν σχολείο, αλλά τα μαθήματα δεν ήταν καθόλου στο επίκεντρο. Από τη στιγμή που ξυπνούσα μέχρι τη στιγμή που πήγαινα για ύπνο όλη μέρα ούρλιαζαν στο πρόσωπό μου, φωνάζοντας μου, τα βασανιστήρια ήταν συνεχή».

Η ανάρτηση στο Twitter

Η Πάρις Χίλτον έκανε μια ανάρτηση χτες στο Twitter, στην οποία αναφέρθηκε στο περιστατικό της κακοποίησης.

«Μίλησα ανοιχτά σε ένα βίντεο των @NYTimes για κάτι που δεν έχω συζητήσει ξανά. Στο οικοτροφείο Πρόβο Κάνιον, άνδρες του προσωπικού με ξυπνούσαν μέσα στη νύχτα και με οδηγούσαν σε ένα ιδιωτικό δωμάτιο, κάνοντάς μου «γυναικολογική εξέταση»», έγραψε.

Στο βίντεο των New York Times, η χρυσή κληρονόμος περιγράφει με τρεμάμενη φωνή την κακοποίηση που δέχτηκε.

«Μου έκαναν με την βία εξετάσεις του τραχήλου της μήτρας. Αυτό γινόταν πολύ αργά το βράδυ γύρω στις 3 με 4 τα ξημερώματα. Έπαιρναν εμένα και άλλα κορίτσια σε αυτό το δωμάτιο και μας έκαναν ιατρικές εξετάσεις. Δυο διαφορετικά μέλη του προσωπικού μας έβαζαν να ξαπλώσουμε στο τραπέζι και έβαζαν μέσα μας τα δάχτυλά τους».

Η Πάρις Χίλτον συνεχίζει, λέγοντας: «Δεν ξέρω τι έκαναν, αλλά σίγουρα δεν ήταν γιατροί. Και ήταν πραγματικά τρομακτικό και ήταν κάτι που πραγματικά είχα απωθήσει για χρόνια. Αλλά τώρα επανέρχεται συνέχεια και το σκέφτομαι. Και τώρα σκεπτόμενη ως ενήλικας, αυτό ήταν σίγουρα σεξουαλική κακοποίηση».

«Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια»

Η διάσημη κληρονόμος συνέχισε την εξομολόγηση, περιγράφοντας τα όσα φριχτά της συνέβησαν.

«Μετά από στερήσεις ύπνου και βαριά φαρμακευτική αγωγή, δεν καταλάβαινα τι συνέβαινε. Αναγκαζόμουν να ξαπλώσω σε ένα τραπέζι, να ανοίγω τα πόδια μου και να υποβάλλομαι σε «γυναικολογική εξέταση». Έκλαιγα, καθώς με κρατούσαν και μου έλεγαν «Όχι! Σκάσε. Κάνε ησυχία. Σταμάτα να αντιστέκεσαι, αλλιώς θα πας στην απομόνωση»».

Και συνέχισε: «Ήταν επαναλαμβανόμενη εμπειρία, όχι μόνο για μένα, αλλά και για άλλους #επιζώντες. Με βίασαν και κλαίω καθώς το γράφω, γιατί κανένας, ειδικά ένα παιδί, δεν πρέπει να κακοποιείται σεξουαλικά. Μου έκλεψαν τα παιδικά μου χρόνια και με σκοτώνει που αυτό εξακολουθεί να συμβαίνει και σε άλλα αθώα παιδιά».

Όπως ανέφερε η ίδια ο λόγος που μίλησε για τις άσχημες αυτές στιγμές ήταν ώστε «να θεραπευτεί και να βοηθήσει να έρθει το τέλος αυτής της κακοποίησης».

Τρεις συμμαθητές της Πάρις Χίλτον έχουν επιβεβαιώσει ήδη τους ισχυρισμούς της ενώ το σχολείο της Γιούτα είχε εκδώσει ανακοίνωση το 2020.

Η ανακοίνωση έγραφε: «Το Οικοτροφείο αρχικά άνοιξε το 1971 και πωλήθηκε από την προηγούμενη ιδιοκτησία του τον Αύγουστο του 2000. Επομένως, δεν μπορούμε να σχολιάσουμε τις δραστηριότητες της επιχείρησης ή τις εμπειρίες των μαθητών, πριν από αυτό το έτος».

Sports in

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς

LIVE: Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Τσιτσιπάς – Λάγιοβιτς για τα ημιτελικά του ATP Masters 500 της Βαρκελώνης. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 6 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024