Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έβελιν Κλεάνθους: «Θυμάμαι 20 άτομα να με χτυπάνε και να τραβάνε βίντεο»

Έβελιν Κλεάνθους: «Θυμάμαι 20 άτομα να με χτυπάνε και να τραβάνε βίντεο»

Γροθιά στο στομάχι η εξομολόγησή της

Η Έβελιν Κλεάνθους είναι μία τρανς γυναίκα από την Κύπρο, την οποία γνωρίσαμε στις auditions του GNTM.

Η 28χρονη κόπηκε στη φάση των bootcamp και δεν κατάφερε να μπει στη βίλα του ριάλιτι μοντέλων. Μάλιστα, όταν άκουσε από τη Βίκυ Καγιά ότι δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι ξέσπασε σε κλάματα και κατέρρευσε ψυχολογικά.

Το πρωί της Τρίτης (11/10) έκανε στη «Super Κατερίνα» δηλώσεις για τη συμμετοχή της στο GNTM και θυμήθηκε άσχημες συμπεριφορές που έχει δεχτεί στο παρελθόν.

«Αυτή ήταν η πρώτη μου εμπειρία και επαφή με την τηλεόραση. Είχα πάει κατενθουσιασμένη χωρίς να μπορέσω να προσδιορίσω και να ελέγξω τα συναισθήματά μου», ανέφερε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Δε μετανιώνω για το ξέσπασμά μου. Έχω μάθει στη ζωή μου ό,τι επιθυμώ – κυρίως ό,τι έχει να κάνει με τα όνειρά μου – να το κατακτώ. Έτσι ήταν το συναίσθημά μου, έτσι ένιωθα, έτσι έκανα. Εννοείται ότι ήθελα να συνεχίσω».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε ένα ακραίο περιστατικό που βίωσε στα 13 της: «Ένιωσα απογοήτευση κυρίως γιατί πραγματικά πιστεύω στις δυνάμεις και τον εαυτό μου. Λαμβάνω καθημερινά αρνητικά σχόλια. Θυμάμαι στα 13 μου 20 άτομα να με χτυπάνε και να με τραβάνε βίντεο το οποίο βίντεο κυκλοφόρησε σε όλο το σχολείο».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις της

Η προσωπική της ιστορία

Η Έβελιν Κλεάνθους στις auditions συγκίνησε με την προσωπική της ιστορία. Η ίδια σε ηλικία μόλις 6 ετών, μετά από μια ερώτηση του πατέρα της, συνειδητοποίησε πως δεν ένιωθε αγόρι και πλέον δηλώνει «ατρόμητη τρανς γυναίκα που θα κατακτήσει τον κόσμο».

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM γιατί θέλω να δείξω σε όλο τον κόσμο πόσο πολύ πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και να δώσω σε όλα τα τρανς άτομα ένα μήνυμα δύναμης», δήλωσε.

Και πρόσθεσε: «Όπως καταλαβαίνετε, είμαι τρανς γυναίκα. Δυστυχώς ή ευτυχώς είχα πάρα πολλή σκληρότητα στην αποδοχή του φύλου ως τρανς κι άργησα πολύ να αρχίσω να εκφράζομαι. Έχει έξι μήνες που ξεκίνησα την ορμονοθεραπεία. Πέρασα βάσανα. Φίλοι που μου το έπαιζαν φίλοι. Μέσα από αυτό δημιουργήθηκα εγώ κι είμαι περήφανη για αυτό που είμαι».

«Είχα φάει απορρίψεις κι έχω πολύ άσχημα βιώματα κι έκανα ψυχολογική ζημιά στον εαυτό μου. Έχω χάσει την πίστη μου. Πρώτη φορά που το συνειδητοποίησα, ήταν όταν ήμουν έξι χρονών. Βλέπαμε τηλεόραση με την οικογένειά ου κι ο πατέρας μου ξαφνικά με ρωτά αισθάνεσαι γυναίκα; Εκείνη την ώρα θόλωσα, έβαλα τα κλάματα, έτρεξα πάνω στο δωμάτιο, τυλίχτηκα κι είπα κάνε Θεέ μου όταν ξυπνήσω να είμαι βιολογική γυναίκα. Ο πατέρας μου ήταν ο πρώτος που ήταν δίπλα μου και μου αγόρασε τις πρώτες κούκλες μου όταν το ήθελα. Με βοήθησε», εξομολογήθηκε επίσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024