Τετάρτη 08 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Survivor: Η Acun Media απαντά στην αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη - «Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία»

Survivor: Η Acun Media απαντά στην αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη – «Ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία»

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ από την παραγωγή για ηθική βλάβη και παραμόρφωση

Αγωγή εναντίον του Survivor κατέθεσε η Σοφία Μαργαρίτη. Μεταξύ άλλων, η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης ζητά 200.000 ευρώ για ηθική βλάβη και παραμόρφωση, λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στον Άγιο Δομίνικο και της λάθος ιατρικής διάγνωσης που ισχυρίζεται πως έλαβε.

Η Acun Medya με επίσημη ανακοίνωσή της απάντησε στις κατηγορίες της Σοφίας Μαργαρίτη. Τόνισε ότι η παραγωγή δεν φέρει καμία ευθύνη για τον τραυματισμό της και υπογράμμισε πως η παίκτρια έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Με αφορμή δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και αφορούν πρώην παίκτρια της τηλεοπτικής παραγωγής «Survivor» (2020 – 2021), τα οποία βρίθουν αβάσιμων, αναληθών και συκοφαντικών ισχυρισμών κατά της εταιρείας μας, επισημαίνουμε μετ’ επιτάσεως ότι ουδεμία ευθύνη φέρει η εταιρεία μας για τον τραυματισμό της συγκεκριμένης παίκτριας καθώς και την εν γένει κατάσταση της υγείας και της σωματικής της ακεραιότητας.

Σε κάθε περίπτωση, προς αποκατάσταση της αλήθειας διευκρινίζουμε ότι η εταιρεία μας ανέκαθεν και διαχρονικά αναλαμβάνει μέσω σχετικών ασφαλιστηρίων συμβολαίων την κάλυψη όλων των ιατρικών εξόδων και δαπανών που απαιτούνται σε περίπτωση τραυματισμού όλων των διαγωνιζομένων συμπεριλαμβανομένης και της εν λόγω διαγωνιζόμενης, η οποία έλαβε την δέουσα ιατροφαρμακευτική φροντίδα τόσο στον Άγιο Δομίνικο όσο και μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα σε ένα από τα καλύτερα ιδιωτικά νοσοκομεία της χώρας.

Οι αξίες και ο επαγγελματισμός της ACUNMEDYA δεν επιτρέπουν στην εταιρεία μας να ανεχθεί οποιαδήποτε διάδοση και δημοσίευση αναληθών γεγονότων που βάλλουν κατά της φήμης και της υπόστασής της, επιφυλασσομένη ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός της».

Η αγωγή της Σοφίας Μαργαρίτη

Μιλώντας στο MEGA το πρωί της Τρίτης, ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας, μίλησε έκανε λόγο για καταχρηστικότητα των όρων του συμβολαίου της εταιρείας παραγωγής του ριάλιτι.

«Η αγωγή κατατέθηκε, περιμένουμε τώρα μέσα στο επόμενο διάστημα να συζητηθεί η συγκεκριμένη αγωγή που ζητά για την ηθική βλάβη που έχει υποστεί, είναι 200.000 ευρώ και περιμένουμε να δούμε τι θα αποφασίσουν τα ελληνικά δικαστήρια» είπε αρχικά.

«Θέλω να σας εξηγήσω τι γίνεται με αυτό το παιχνίδι γιατί ο κόσμος δεν το γνωρίζει. Πηγαίνοντας εκεί κάποιος, ας τους πούμε παίκτες, τον βάζουν να υπογράψει μία σύμβαση η οποία είναι άκρως καταχρηστική σε όλους τους όρους, ότι δηλαδή η παραγωγή δεν φέρει ευθύνη για τίποτα. Είτε πάει κάποιος εκεί λοιπόν, και πεθάνει από ασιτία ή τραυματιστεί ή γίνει λάθος διάγνωση, η παραγωγή δεν έχει καμία ευθύνη, αυτό τους βάζουν να υπογράψουν. Το υπογράφουν μεν αλλά είναι καταχρηστικός. Ο νόμος υπερτερεί της υπογραφής. Εκμεταλλεύονται την οικονομική ανάγκη που έχουν οι παίκτες. Το ζήτημα είναι η καταχρηστικότητα των όρων που δεν τους βλέπουμε για πρώτη φορά» τόνισε.

«Δεν πάει να πει ότι εάν υπογράφεις έναν όρο ότι δεν είναι καταχρηστικός. Το δικαστήριο μπορεί να ακυρώσει αυτόν τον όρο. Η εντολέας μου, ερχόμενη στην Ελλάδα της έκαναν διαφορετική διάγνωση. Στο ριάλιτι ακούμε την λέξη paramedico, που δεν είναι γιατρός. Μετά την ανάγκασαν να συνεχίζει. Η γυναίκα δεν μπορεί να περπατήσει από αυτό που έπαθε. Συνεχίζει να κάνει επεμβάσεις και να επισκέπτεται γιατρούς».

«Βλέπουμε μία τεράστια παραγωγή που δεν την έχουν πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Η διάγνωση που της έγινε από άνθρωπο, και που δεν ήταν γιατρός, είναι ότι δεν έχει πρόβλημα και πρέπει να συνεχίσει. Εάν έχουμε μία καλή πρόταση από την άλλη πλευρά, θα δούμε σοβαρά το ενδεχόμενο του εξωδικαστικού συμβιβασμού» κατέληξε ο κ. Λύτρας.

Δείτε όσα είπε

Sports in

Το κλάμα του αρχηγού της Εθνικής πόλο Γιάννη Φουντούλη, οι συμπαίκτες του και το Παρίσι (pics)

«Δεν είμαι πολύ συναισθηματικός τύπος, αλλά ήταν πραγματικά μια μαγική στιγμή. Μόνο μια φορά στο παρελθόν, όταν είδα για πρώτη φορά τη νεογέννητη κόρη μου, ένιωσα τόσο έντονα που έβαλα τα κλάματα.»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 08 Μαϊου 2024