
Λέτσε – Νάπολι 1-4: Συνεχίζει ακάθεκτο το «τρένο» του Σπαλέτι
Ακόμη μια πιεστική εμφάνιση, ακόμη μια νίκη για την Νάπολι. Αυτή την φορά η αρμάδα του Λουτσίανο Σπαλέτι φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την Λέτσε στην έδρας της, παραμένοντας έτσι αήττητη και στην κορυφή της βαθμολογίας.
Λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο του Άμστερνταμ, η Νάπολι κινδύνευσε να έχει απότομη προσγείωση, ωστόσο ένα ξέσπασα στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα ήταν ικανό για το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ώστε να φύγει από την έδρα της Λέτσε με το ευρύ 4-1.
Οι «παρτενοπέι» είχαν το πάνω χέρι, ευκαιρίες κι ένα δοκάρι και τελικά προηγήθηκαν με πέναλτι του Ματέο Πολιτάνο στο 26ο λεπτό.
Με την έναρξη της επανάληψης η Λέτσε κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα, με τον Σίριλ Ντέσερς στο 47′.
Ο Ιταλός τεχνικός είχε τη λύση όπως πάντα στον πάγκο του και έριξε στον αγώνα τον Σιμεόνε στο 57′. Στο 76′, ο Αργεντινός έπιασε κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έπειτα από γέμισμα από αριστερά κι έδωσε ξανά προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.
Τα γκολ των Λοθάνο και Ολιβέιρα στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσαν το τελικό 4-1.
ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ: Ράντου, Σερνίκολα, Μπιανκέτι, Λοχοσβίλι, Βαλέρι (72′ Μπουοναϊούτο), Ασκασιμπάρ (80′ Τσιοφάνι), Μεϊτέ, Τζανιμάκια, Αφένα Τζαν (62′ Εσκαλάντε), Κουαλιάτα, Ντέσερς (73′ Άιβου)
ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι (82′ Έστιγκαρντ), Κιμ, Ρουί (82′ Ολιβέρα), Ζαμπό Ανγκισά, Λομπότκα, Εντομπελέ (57′ Σιμεόνε), Πολιτάνο (73′ Λοσάνο), Ρασπαντόρι (73′ Ζιελίνσκι), Κβαρατσχέλια (82′ Έλμας)
- Λάρισα: Ατελείωτες ουρές για έκδοση διαβατηρίων – Ποιος ο λόγος
- Νέα κούρσα εξοπλισμών στην Ουκρανία καθώς τα drone γίνονται αεριωθούμενα
- Ζεντάγια, δεν θυσιάζονται τα πάντα στον βωμό της μόδας – Η διαμάχη για τα αρχαία ιρανικά κοσμήματα
- Εκδήλωση για το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης – Ομιλία Μητσοτάκη
- Αντετοκούνμπο: «Οι Ομοσπονδίες πληρώνουν την ασφάλεια των NBAers, αν κληθώ θα είμαι στο παράθυρο»
- Σταύρος Τσακυράκης: Η σχέση κράτους δικαίου και κοινού περί δικαίου αισθήματος




