Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ράντονιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε που είμαστε»

Ράντονιτς: «Χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε που είμαστε»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του κόντρα στον Άρη και ζήτησε από όλους να έχουν υπομονή.

Εμφανώς στεναχωρημένος ήταν ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά το τέλος του ματς κόντρα στον Άρη στη πρεμιέρα της Basket League.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός στάθηκε στο πολύ κακό πρώτο ημίχρονο της ομάδας του ενώ ζήτησε από όλους λίγη υπομονή ώστε να δέσει η ομάδα στα θέλω του.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Ο Άρης έπαιξε πολύ καλά με ενέργεια για 40 λεπτά. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, κάναμε πολλά λάθη. Τα τελευταία λεπτά γυρίσαμε το παιχνίδι όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για τη νίκη.

Χάσαμε τον έλεγχο από την αρχή, περιμέναμε τον Άρη με πολλή ενέργεια και ότι θα ξεκινούσε δυνατά, αλλά είχαμε πολλά λάθη. Αμυντικά και επιθετικά αλλάξαμε κάποια πράγματα αλλά δεν έφτανε αυτό».

Για τους στόχους του Παναθηναϊκού: « Χρειαζόμαστε χρόνο για να δούμε που είμαστε γιατί είναι πολύ νωρίς στη σεζόν. Κάναμε λίγες προπονήσεις με γεμάτο ρόστερ. Ηταν μια καλή ευκαιρία για νίκη σήμερα, αλλά όσοι έπαιξαν σήμερα είναι μόνο μερικές ημέρες όλοι μαζί».

Για τον Ουόλτερς: «Περιμένουμε και τον Ουόλτερς να επιστρέψει για να δούμε που βρισκόμαστε. Είναι δύσκολο να παίξουμε με έναν πόιντ γκαρντ. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σε αυτό δύο εβδομάδες. Ελπίζω να είναι μαζί μας στην επόμενη εβδομάδα. Κάναμε κάποιες δοκιμές με τον Πονίτκα και τον Γκριγκόνις, κάναμε κάποιες αλλαγές στο πλάνο μας».

Sports in

Φοβερό βίντεο: Η γκολάρα του Μπακούλα από την κερκίδα!

Η καταπληκτική γκολάρα του Μπακούλα σε ένα απολαυστικό βίντεο από την κερκίδα

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024