Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Δικηγόρος ανήλικης: «Το παιδί είναι σε σοκ, ντρέπεται και φοβάται»

Δικηγόρος ανήλικης: «Το παιδί είναι σε σοκ, ντρέπεται και φοβάται»

Η δικηγόρος της 12χρονης που βίωσε τη φρίκη στα Σεπόλια, υπογραμμίζει ότι το παιδί φοβάται για το μέλλον του.

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο, ντρέπεται και φοβάται» τόνισε η δικηγόρος της 12χρονης που βίωσε τη φρίκη στα χέρια του 53χρονου στα Σεπόλια.

Η κυρία Ασπασία Ταραχοπούλου υπογράμμισε μιλώντας στο MEGA ότι η ανήλικη βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση, μετά τις αποκαλύψεις για την υπόθεση.

«Το παιδί είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, κυρίως από τη δημοσιότητα που έχει πάρει το θέμα και το σοκ που έχει υποστεί», είπε η δικηγόρος της οικογένειας του 12χρονου κοριτσιού και τόνισε πως ήταν απαράδεκτο το ότι υπήρξαν ΜΜΕ που πήγαν στο σπίτι του παιδιού.

«Το παιδί είναι σοκαρισμένο, ντρέπεται, φοβάται. Δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, όχι μόνο το παιδί, αλλά όλη η οικογένεια…» πρόσθεσε.

«Κλαίει για το πώς θα επιστρέψει στο σχολείο»

«Αυτό που ενδιαφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι η κατάσταση του παιδιού και δυστυχώς το γεγονός ότι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι βρίσκονται διαρκώς κάτω από το σπίτι του παιδιού και στη γειτονιά του καταλαβαίνετε ότι δεν είναι καλό. Εχουν γνωστοποιηθεί τα στοιχεία του παιδιού με αποτέλεσμα, αυτό, αλλά και ολόκληρη οικογένεια που έχει άλλα 7 παιδιά να αντιμετωπίζουν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα» τόνισε η κυρία Ταραχοπούλου στον Alpha.

Επίσης, αναφέρθηκε και στη βοήθεια που λαμβάνει το ανήλικο κορίτσι από ειδικούς. «Σωματικά, το θύμα εξετάζεται από τους γιατρούς για να διαπιστωθεί η ακριβής κατάστασή του, όμως είναι πολύ άσχημα ψυχολογικά και όλη την ώρα κλαίει και αναφέρεται στην οικογένεια, στους φίλους, στο πώς θα επιστρέψει στο σχολείο του για να αντιμετωπίσει συμμαθητές και δασκάλους, όταν τα στοιχεία του έχουνε βγει στη δημοσιότητα» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Πώς αποκαλύφθηκε ο εφιάλτης της 12χρονης

Παράλληλα, η δικηγόρος της 12χρονης αποκάλυψε πώς ήρθε στο φως ο εφιάλτης που βίωνε η 12χρονη στα χέρια του 53χρονου.

Συγκεκριμένα, το συγγενικό περιβάλλον της ανήλικης είδε τα μηνύματα που είχε λάβει στο κινητό της η 12χρονη από τον δράστη, τα οποία η δικηγόρος τα χαρακτήρισε σοκαριστικά.

«Αμέσως μόλις το αντελήφθηκαν πήραν το παιδί και η μητέρα μαζί με το παιδί πήγαν στη ΓΑΔΑ και έκαναν καταγγελία» σημείωσε και τόνισε πως η υπόθεση είναι «δεμένη» από τις Αρχές.

«Θεωρώ έχει γίνει πολύ καλή δουλειά από την ΓΑΔΑ και την αστυνομία. Έχουν δέσει πολύ καλά την υπόθεση, ασχολούνται μαζί της περίπου ένα μήνα και ίσως αυτός ήταν ο λόγος που είχε ησυχάσει ο δράστης και θεωρούσε ότι δεν θα αποκαλυφθεί. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης», είπε η κα Ταραχοπούλου.

Τέλος, η κυρία Ταραχοπούλου αναφέρθηκε και στα όσα φέρεται να έχει υποστηρίξει μιλώντας στους αστυνομικούς ο 53χρονος για προσπάθεια προσέγγισής του απο την ανήλικη.

«Ένας άντρας 53 χρονών, να ισχυρίζεται ότι ένα παιδάκι που δεν έχει κλείσει τα 12… Τι να πω… Εάν αυτή είναι η υπερασπιστική του γραμμή…», σχολίασε η δικηγόρος.

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024