Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κολωνός: Ο 53χρονος φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη μέσα σε αυτοκίνητα - Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Κολωνός: Ο 53χρονος φέρεται να εξέδιδε τη 12χρονη μέσα σε αυτοκίνητα – Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Το κορίτσι φέρεται να είχε συναντηθεί με περισσότερους από δέκα πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις»

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό από ένα 53χρονο, ο οποίος επίσης την εξέδιδε έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τις αρχές, ο 53χρονος βίαζε την 12χρονη και μάλιστα κατέγραφε τις πράξεις του, τις οποίες στην συνέχεια αναρτούσε σε ιστότοπο. Από εκεί ο 53χρονος εντόπιζε άλλους άνδρες και για κάθε ραντεβού έπαιρνε από 50 έως 70 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: Δικογραφία σχηματίστηκε για τον 18χρονο παραλίγο μητροκτόνο

Τα ραντεβού φέρεται να κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών.

Το κορίτσι φέρεται, δε, να είχε συναντηθεί με περισσότερους από δέκα πελάτες, εκ των οποίων κάποιοι της είχαν πει «είσαι πολύ μικρή, να προσέχεις».

Πώς αποκαλύφθηκε η δράση του

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό. Είχε προηγηθεί επίσκεψη της 12χρονης σε φιλικό σπίτι, όπου ασχολούνταν συνέχεια με το κινητό της, με αποτέλεσμα να κινήσει υποψίες ότι κάτι συμβαίνει.

Η μητέρα της ενημερώθηκε και τη ρώτησε επίμονα, με το παιδί να προχωρά στις αποκαλύψεις.

Σημειώνεται πως ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από την μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα πήγαινε και η 12χρονη προκειμένου να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένεια της.

Τι υποστηρίζει ο 53χρονος

Ο 53χρονος συνελήφθη χθες από τις αρχές μαζί με έναν 42χρονο.

Ο πρώτος φέρεται να υποστηρίζει ότι το κορίτσι «γύριζε» μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει, αρνούμενος τις κατηγορίες.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της αστυνομίας: Συνελήφθησαν με εντάλματα, βραδινές ώρες χθες 7-10-2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο ημεδαποί 53 και 42 ετών, κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις σε βάρος ανήλικης και άλλα αδικήματα.

Σε βάρος του 53χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, διακεκριμένης περίπτωσης κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο και παράνομη βία σε βάρος ανήλικου, ενώ σε βάρος του 42χρονου για το αδίκημα της γενετήσιας πράξης με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση.

Οι συλληφθέντες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τις ανωτέρω -κατά περίπτωση- αξιόποινες πράξεις σε βάρος ανήλικης στην Αθήνα.

Τι βρέθηκε στην κατοχή τους

Στην κατοχή του 53χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 πιστόλια, 572 φυσίγγια, 21 μαχαίρια, ξιφολόγχη, 2 φορητοί υπολογιστές και σκληρός δίσκος και στην κατοχή του 42χρονου φορητός υπολογιστής και 2 usb .

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024