Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν θα είμαι για πάντα ηθοποιός»

Αργύρης Πανταζάρας: «Δεν θα είμαι για πάντα ηθοποιός»

Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλά για τη σχέση του με την τηλεόραση και το θέατρο και κάνει αποκαλύψεις

Η εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε στο Εθνικό Θέατρο και συνάντησε τον Αργύρη Πανταζάρα.

Ο δημοφιλής πρωταγωνιστής παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη όπου μίλησε για το θέατρο, την τηλεόραση, τον έρωτα αλλά και το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας.

Ο Αργύρης Πανταζάρας δήλωσε ότι κάποια στιγμή θα σταματήσει το θέατρο. «Δεν μπορείς να είσαι μέχρι τα 80 αστροναύτης, δεν θα είμαι ηθοποιός για πάντα, θα παραμείνω όσο αντέξει το σώμα μου».

Ο ίδιος τόνισε ακόμη ότι η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ ταμπού για εκείνον. «Από τότε που δημιουργήθηκε η τηλεόραση έγινε απλώς μια μίξη. Όταν δεν υπήρχε τηλεόραση οι ηθοποιοί έκαναν ταινίες στον Φίνο, ήταν η τηλεόραση της εποχής. Ο καθένας θέλει να υποτιμάει αυτό που κάνει ο άλλος. Ποτέ δεν είχα θέμα με το μέσο, αλλά με τον τρόπο. Θέλω να κάνω σινεμά, αλλά καλό σινεμά. Όλοι θέλουν να κάνουν τηλεόραση αλλά καλή τηλεόραση».

Στη συνέχεια σημείωσε ότι «ο έρωτας που δεν οδηγεί στην αγάπη είναι ένα πυροτέχνημα, δεν με ενδιαφέρει» και εξήγησε πως έχει υιοθετήσει αυτή τη στάση γιατί ο έρωτας πολλές φορές λειτουργεί ως άλλοθι σε εγκλήματα.

Τέλος, για το κομμάτι της αναγνωρισιμότητας δήλωσε: «Η αναγνωρισιμότητα κάποιες φορές είναι ενοχλητική. Το να σε αναγνωρίζει κάποιος από το θέατρο είναι κάτι που είχα την τύχη να το γευτώ. Έχω την τύχη να λέω ότι με έμαθαν πρώτα από το θέατρο, είναι συγκινητικό, άνθρωποι στον δρόμο με έχουν συγκινήσει αρκετές φορές. Αυτό που έρχεται μετά με την τηλεόραση είναι άλλο.

Άνθρωποι δεν ξέρουν καν τι έχεις κάνει και έχουν την απαίτηση να τους δώσεις την προσοχή σου ακόμα και σε μια πολύ προσωπική στιγμή. Δεν χωράει κανένας να έρθει ανάμεσα και να μου πει “συγχαρητήρια Μάκη, Σάκη, Τάκη». Μπορεί να λέω τα πιο όμορφα λόγια του κόσμου εκείνη τη στιγμή, δεν μπορεί να έρχεται και να μου λέει, ‘Ω, φίλε, εσύ είσαι; Κάνε λίγο έτσι να δω αν είσαι όντως εσύ’».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024