Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Όλα δείχνουν ότι η Μαρία Κορινθίου και ΑΝΤ1 τα βρήκαν και η ηθοποιός από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα ενταχθεί στο «Πρωινό» αναλαμβάνοντας τα «καθήκοντα» που άφησε η Δούκισσα Νομικού.
Το μοντέλο αποχαιρέτησε την εκπομπή πρόωρα λόγω «διαφωνιών σε θέματα που δεν επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της» και οι υπεύθυνοι αναζήτησαν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της.
Αυτή λοιπόν που θα την αντικαταστήσει, σύμφωνα με έντονες φήμες είναι η Μαρία Κορινθίου.
Η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» βρήκε την Μαρία Κορινθίου και κατέγραψε αποκλειστικά την πρώτη αντίδρασή της στις φήμες: «Πού βγήκε επίσημα ότι θα είμαι στο πρωινό του ΑΝΤ1; Επίσημο δεν είναι τίποτα» είπε αρχικά.
«Γενικά είμαι έτοιμη για όλα, κι αν πάρω απόφαση για κάτι κολυμπάω και το χαίρομαι κιόλας» συμπλήρωσε.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!