Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» η παρουσιάστρια με την Μαρία Κορινθίου - «Είναι η πρώτη φορά που...»

Ελένη Μενεγάκη: «Άφωνη» η παρουσιάστρια με την Μαρία Κορινθίου – «Είναι η πρώτη φορά που…»

Τι συνέβη on air;

Καλεσμένη στην εκπομπή «Ελένη» ήταν το μεσημέρι της Τετάρτης (14/9) η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε στο πλατό φορώντας ένα μαύρο στενό φόρεμα και σχεδόν αμακιγιάριστη, εντυπωσιάζοντας την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια μόλις την είδε έμεινε έκπληκτη και θυμήθηκε την πρώτη φορά που την είχε δει στον ΑΝΤ1, σε μία σειρά αρκετά χρόνια πριν.

«Σε θυμάμαι γιατί…»

«Μου αρέσεις πολύ… Πρώτον είναι η πρώτη φορά που σε βλέπω τόσο άβαφη μετά από καιρό… Είσαι ένα πολύ φρέσκο κορίτσι και στο λέω με την καρδιά μου. Με γυρνάς πίσω στα χρόνια που σε πρωτογνώρισα, σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ σε ποια σειρά σε είχα πρωτοδεί στον ΑΝΤ1 γιατί και εγώ εκεί ήμουν… Στο γητευτή. Σε θυμάμαι γιατί ήσουν πιο ξεχωριστή από όλους εμάς, ήσουν ένα μελαχρινό κορίτσι, μία γυναίκα τραβηχτική και πολύ καθημερινή, κανονική να μία έκφραση που χρησιμοποιώ τελευταία…», της είπε χαρακτηριστικά.

«Θέλει πόνο και κόπο»

Η Μαρία Κορινθίου μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την σχέση της με τον Γιάννη Αϊβάζη και την καριέρα της.

«Είχαμε επέτειο με τον Γιάννη και του το θύμισα εγώ, αν και το θυμήθηκα αργά. Έχουν περάσει τόσα χρόνια. Μόλις είπα στον Γιάννη ότι έχουμε επέτειο γάμου, μου είπε ‘πόσες επετείους θα γιορτάζουμε;’. Θεωρούμε τη μέρα που γνωριστήκαμε ως επέτειό μας, στις 28 Ιανουαρίου».

Η ίδια σημείωσε ότι ένας γάμος για να κρατήσει θέλει προσπάθεια: «Δεν είναι εύκολο, θέλει στοχοπροσήλωση, αγάπη και έρωτα. Είναι μια διαδρομή, θέλει πόνο και κόπο, υπάρχουν στιγμές πάνω και κάτω σε όλες τις σχέσεις, φιλικές και ερωτικές».

Όσο για την κόρη τους, η οποία ακολουθεί και αυτή καλλιτεχνικό δρόμο, η αγαπημένη ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν αναπόφευκτο.

«Ήταν αναπόφευκτο να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο γιατί έχει επαφές με πολλούς ανθρώπους του χώρου».

Η ίδια μίλησε και για τη δύσκολη περίοδο της ζωής της: «Ένιωθα πάνω μου μια έντονη τοξικότητα σε πολλούς τομείς. Αισθανόμουν βάρος και ψυχολογικό. Είχα πάρει κιλά και ανέβηκα στη ζυγαριά, συγκλονίστηκα με τα κιλά που είχα πάρει και είπα θα τα χάσω. Όσο περνούν τα χρόνια σκαλίζεις περισσότερο τον εαυτό σου. Ήμουν πειθαρχημένη και είχα στόχο».

Sports in

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης

LIVE: Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη της αναμέτρησης Ντόρτμουντ – Ατλέτικο Μαδρίτης για τα προημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 17 Απριλίου 2024