Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μαρία Κορινθίου: Επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση - Η ατάκα όλο νόημα για το «Πρωινό»

Μαρία Κορινθίου: Επιβεβαίωσε την επιστροφή της στην τηλεόραση – Η ατάκα όλο νόημα για το «Πρωινό»

Η ηθοποιός από την Δευτέρα θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα, αντικαθιστώντας τη Δούκισσα Νομικού

Τηλεοπτική «βόμβα»! Μαρία Κορινθίου και ΑΝΤ1 τα βρήκαν και η ηθοποιός από την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου θα ενταχθεί στο «Πρωινό» αναλαμβάνοντας τα «καθήκοντα» που άφησε η Δούκισσα Νομικού.

Το μοντέλο αποχαιρέτησε την εκπομπή πρόωρα λόγω «διαφωνιών σε θέματα που δεν επέτρεπαν την ομαλή λειτουργία της» και οι υπεύθυνοι αναζήτησαν το πρόσωπο που θα πάρει τη θέση της.

Αυτή λοιπόν που θα την αντικαταστήσει είναι η Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός σύμφωνα με τα δημοσιεύματα είναι το πρόσωπο που προανήγγειλε χθες, Παρασκευή, ο Γιώργος Λιάγκας ότι θα βρίσκεται στην εκπομπή από την ερχόμενη Δευτέρα.

«Θέλω να σας πω ότι πολύ πιθανό από Δευτέρα θα προστεθεί εδώ στο «Πρωινό», μία φίλη μου, μία γυναίκα που αγαπάτε πάρα πάρα πολύ όλοι! Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν αντικαθιστά κανέναν, δεν μπαίνει στη θέση κανενός. Θα είναι στην παρέα μας και κυρίως θα με βοηθά πολύ εδώ γιατί δεν μπορώ να τα κάνω όλα αυτά. Στα ζώδια, στα γυναικεία θέματα», ανέφερε ο παρουσιαστής.

Η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» προσπάθησε να μην δώσει ξεκάθαρη απάντηση και αρκέστηκε να πει: «Ετοιμάζω πολλά ωραία. Θα σου απαντήσω πιο διπλωματικά. Είμαι ευγνώμων. Αυτό που βλέπω είναι θαυμασμός, αγάπη και γίνονται και κάποιες προτάσεις. Από εκεί και πέρα είναι τι θα κουμπώσει την κατάλληλη στιγμή και οι συνθήκες. Κάνω 10.000 πράγματα, οπότε για εμένα πρέπει να κουμπώνουν όλα μεταξύ τους».

«Η γνώμη μου είναι ότι…»

Ωστόσο, το πρωί του Σαββάτου (8/10) η καλή της φίλη Σίσσυ Χρηστίδου στο «Χαμογέλα και Πάλι!» επιβεβαίωσε την παρουσίαση της στο «Πρωινό» και μάλιστα εξέφρασε τη δική της άποψη για τον ρόλο που θα έπρεπε να έχει.

«Μίλησα με τη Μαρία. Δε θα σας πω ακριβώς τι είπαμε αλλά θα πω τη δική μου άποψη. Η γνώμη μου είναι ότι η Μαρία πρέπει να είναι σε όλη την εκπομπή. Όχι επειδή είναι φίλη μου αλλά επειδή έχει λόγο. Μπορεί να τεκμηριώσει σωστά την άποψή της… Θεωρώ ότι μπορεί να σταθεί και στα κομμάτια της ενημέρωσης με πολύ ωραίο τρόπο», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και πρόσθεσε: «Αντιλαμβάνομαι ότι η πρόθεση αυτή τη στιγμή δεν είναι αυτή, και από τις δυο πλευρές, είναι να είναι λίγο σαν τον ρόλο που είχε η Δούκισσα. Η γνώμη μου είναι ότι και για την εκπομπή θα ήταν πολύ καλύτερο να είναι η Μαρία σε όλη την εκπομπή».

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024