Μπαίνοντας σε μια διαφορετική πλέον διαδικασία στο GNTM οι κριτές έγιναν τρεις μετά την αποχώρηση της Σοφίας Χατζηπαντελή και οι Βίκυ Καγιά, Γιώργος Καράβας και Τάσος Σοφρωνίου πέρασαν από το… μικροσκόπιό τους αρκετά υποψήφια μοντέλα ώστε το παιχνίδι να περάσει στην επόμενη φάση του, το ID Catwalk.
Στην εμφάνιση μιας από τις υποψήφιες του μοναδικού catwalk, οι υποψήφιες κλήθηκαν να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν το δικό τους ξεχωριστό χαρακτήρα μέσα από τις επιλογές τους.
Μια από τις υποψήφιες εμφανίστηκε ως γοργόνα, προκαλώντας τα ερωτηματικά μεταξύ των κριτών: «Η γοργόνα είναι τσιτσίδι ή μου φαίνεται; Οι γοργόνες είναι όντως τσιτσίδι. Αυτή όντως είναι τσιτσίδι»!
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.