Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτησή για τον πατέρα της με μια throwback φωτογραφία

Παπούλια: Η συγκινητική ανάρτησή για τον πατέρα της με μια throwback φωτογραφία

"Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου!!! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου!!! Γιατί τελικά οποίος και αν φύγει απ τη ζωή μας πάντα θα κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους!! Ναι… και εγώ σ’ αγαπώ!!!!''

Η Εβελίνα Παπούλια δημοσίευσε μια συγκινητική φωτογραφία με τον μπαμπά της, στον οποίο και είχε πολύ μεγάλη αδυναμία και παρ’ όλο που έχει φύγει από την ζωή, δεν φεύγει στιγμή από το μυαλό της.

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το κοινό έχει αγαπήσει όλο αυτά τα χρόνια μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει, αλλά και εξαιτίας του σπάνιου χαρακτήρα της.

Η Εβελίνα Παπούλια είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media και η αλήθεια είναι ότι σχεδόν καθημερινά δημοσιεύει διάφορα stories και posts, που αφορούν την επαγγελματική της ζωή, αλλά και τις δραστηριότητές της. Η ίδια, στο απόγευμα της Τρίτης 4 Οκτωβρίου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτησή, μιας και θυμήθηκε τον πατέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή, δημοσιεύοντας ένα σπάνιο κοινό τους στιγμιότυπο. Οι δυο τους είναι αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, με την όμορφη ηθοποιό να είναι ακόμα μικρό κοριτσάκι.

Μάλιστα, η Εβελίνα Παπούλια έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της: «Δεν έβρισκα ούτε μια φωτογραφία…Βρέθηκε όμως μια έτσι απρόσμενα… Σας συστήνω τον μπαμπάκα μου!!! Τον υπέροχο μπαμπάκα μου!!! Γιατί τελικά οποίος και αν φύγει απ τη ζωή μας πάντα θα κάνει την εμφάνιση του με απροσδόκητους τρόπους!! Ναι… και εγώ σ’ αγαπώ!!!!»

Δείτε την ανάρτηση:

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024