GNTM: Ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει η Σοφία Χατζηπαντελή
Δηλώσεις - φωτιά απ' την Βίκυ Καγιά
Ο νέος κύκλος του GNTM είναι γεγονός. Το ριάλιτι μόδας επέστρεψε, με τις auditions να απασχολούν ιδιαιτέρως τις πρωινές εκπομπές και τους τηλεθεατές να ξεχωρίζουν από την κριτική επιτροπή τη Σοφία Χατζηπαντελή.
Οι «εκρήξεις» της και οι ατάκες της σε κάθε επεισόδιο γίνονται viral ενώ τα σχόλια των χρηστών στα social media παίρνουν «φωτιά». Ωστόσο, η αγαπημένη του κοινού δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι μιας και είναι guest κριτής.
Οι υποχρεώσεις της στο GNTM θα ολοκληρωθούν με το πέρας των auditions και τη θέση της θα πάρει η Μαίρη Βυτινάρος.
- Διαβάστε επίσης: Το έλα να δεις στο GNTM – Χαλασμός ανάμεσα στον Γιώργο Καράβα και την υπόλοιπη επιτροπή
Βέβαια δεν αποκλείεται η επιστροφή της
Σε δηλώσεις που παραχώρησε η Βίκυ Καγιά αποκάλυψε ότι η Σοφία Χατζηπαντελή «δεν αποκλείεται να επιστρέψει προς το τέλος του GNTM».
Επίσης, το μοντέλο και παρουσιάστρια σχολίασε τις δηλώσεις της πρώην παίκτριας, Άννας Αμανατίδου, η οποία είπε πως δεν τη βοήθησε σε τίποτα.
«Δεν έχω έρθει ποτέ σε επαφή με την Άννα. Δεν μου ζήτησε ποτέ βοήθεια και με χαρά, να της την έδινα αν μου τη ζήταγε. Όσα κορίτσια έχουν έρθει και μου έχουν γράψει μήνυμα, μου έχουν τηλεφωνήσει κι έχουν έρθει κοντά μου, ό,τι χρειάστηκαν ήμουν εκεί», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.
Δείτε το βίντεο από τη Super Κατερίνα
- Τροχαία: Δέκα νεκροί και 597 τραυματίες τον Δεκέμβριο στην Αττική – Βεβαιώθηκαν 31.375 παραβάσεις
- Τσιτσιπάς: «Δεν ήμουν σίγουρος αν θα έβλεπα ξανά τον εαυτό μου σ’ αυτό το επίπεδο»
- «Δεν είναι μαγκιά να μεγαλώνεις ένα παιδί μόνη σου» – Η Βάνα Μπάρμπα για τη μονογονεϊκότητα, το sex, τον Μπερλουσκόνι και τις προδοσίες
- Πρωτοχρονιάτικα πυροτεχνήματα στην Αίτνα – Υποδέχτηκε το 2026 με έκρηξη και ποτάμι λάβας
- Ο Ουάρντα… αυτοανακοινώθηκε στον Ηρακλή (pic)
- Η SpaceX του Μασκ κατεβάζει τους δορυφόρους της πιο κοντά στη Γη για λόγους ασφάλειας
