Τα πρώτα του γκολ με τα χρώματα του Ολυμπιακού πέτυχε ο Σεντρίκ Μπακαμπού, με τον Γαλλοκονγκολέζο επιθετικό να σκοράρει και τα δύο τέρματα των Πειραιωτών στη νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0, για την 6η αγωνιστική της Super League. O 31χρονος φορ άνοιξε το σκορ στο 45+1’ με πέναλτι και στο 68’ «σφράγισε» το τρίποντο για τους Ερυθρόλευκους.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σεντρίκ Μπακαμπού μίλησε για την εξαιρετική εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στον Ατρόμητο και εξήγησε τι σημαίνει ο πανηγυρισμός του. «Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Για το τι καλύτερο μπορεί να ζητήσει: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί σκόραρα δύο φορές στο πρώτο παιχνίδι που έπαιξα βασικός. Είναι σημαντικό ότι πετύχαμε τον στόχο μας να παίξουμε καλά και να πάρουμε βαθμούς».
Για τον πανηγυρισμό του: «Είναι ένας πανηγυρισμός που τον συνηθίζω εδώ και καιρό. Τον έκανα και στη Μαρσέιγ. Σημαίνει ότι δεν μιλάμε, αλλά ξέρουμε. Έχει να κάνει με όσα συμβαίνουν στο Κονγκό και με εκφράζει πολύ».
Για το πέναλτι: «Δεν υπάρχει μυστικό. Μέσα στην εβδομάδα στην προπόνηση εκτέλεσα πέναλτι και αστόχησα, αλλά στις αποτυχίες πεισμώνω και δεν σταματάω ποτέ».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Μπάμπης Κωστούλας γνωρίζει καθολική αποθέωση για το ανάποδο ψαλίδι και έστειλε το δικό του μήνυμα στους οπαδούς των «γλάρων» μετά το απίθανο γκολ του.