Ο Ιγκλέσιας έσπασε το ρεκόρ του Βαζέχα
Ο μέσος του Αστέρα Τρίπολης Ματίας Ιγκλέσιας έσπασε το ρεκόρ του Κριστόφ Βαζέχα αφού βρίσκεται για 16η σεζόν στη Superleague.
Ένα ιστορικό ρεκόρ έσπασε σήμερα στο ματς του Αστέρα Τρίπολης με τον ΟΦΗ για την 6η αγωνιστική της Superleague αφού ο Ματίας Ιγκλέσιας έφτασε την 16η διαδοχική χρονιά στο πρωτάθλημά μας.
Ο προηγούμενος κάτοχος ήταν ο θρύλος του Παναθηναϊκού Κριστόφ Βαζέχα ο οποίος αγωνίστηκε για 15 συνεχόμενες σεζόν με το Τριφύλλι.
Διαβάστε επίσης: Η «πρώτη» Μαρσέλο και Πασχαλάκη στο Καραϊσκάκη (Pics)
Ο Αργεντίνος μέσος εμφανίστηκε στην χώρα μας το 2007 με την Λάρισα ενώ στη συνέχεια αγωνίστηκε επίσης σε Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, «μετρώντας» συνολικά 310 εμφανίσεις στην κορυφαία κατηγορία.
Πλέον με αυτή την επίδοση βάζει το όνομά του στα βιβλία της ιστορίας σε ένα ρεκόρ που είναι πολύ δύσκολο να σπάσει.
- Να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μπαρτσελόνα
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Γκολ και highlights από τα παιχνίδια του Europa League (vids)
- Αταμάν: «Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι – Συγχαρητήρια»
- Σπουδαίες νίκες για Ρόμα και Άστον Βίλα, στην κορυφή η Λιόν – Η βαθμολογία του Europa League και η θέση που βρίσκονται ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μιλάνο (pic)
- Παναθηναϊκός-Βικτόρια Πλζεν 0-0: «Μηδέν» στη δημιουργία και γκρίνια στο ΟΑΚΑ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 12.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/jake-kokot-PbDLAy38QZM-unsplash-315x220.jpg)













































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442