Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»
Η ηθοποιός περιγράφει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και συγκλονίζει
-
Τρόμος στη Λάρισα: Πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και νερομπαλόνια σε διερχόμενα αυτοκίνητα - Δείτε βίντεο
-
Οι πιο ανθεκτικές πρωτεύουσες της Ευρώπης στην κλιματική κρίση – Ποιες πόλεις αντέχουν καλύτερα τον καύσωνα;
-
Τζόκερ: Στην Κύπρο το χρυσό δελτίο των 11,6 εκατ. ευρώ
-
Γιορτή σήμερα 18 Μαΐου - Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.
Επίσης, αποκάλυψε μια ιστορία παρενόχλησής της και δήλωσε πολύ τυχερή για την οικογένεια φίλων που έχει δίπλα της.
«Ένιωσα ευτυχισμένη»
«Στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία», τόνισε.
«Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ενώ σημείωσε πως έχει δεχθεί και τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο τις απέρριψε γιατί τις έκρινε «σαχλές».
«Είπα 10 φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευτυχισμένη», παραδέχτηκε.
- Διαβάστε επίσης: «Όταν πεθάνω να με κάψετε και κανείς δεν θα ξέρει πού βρίσκομαι»
«Ήταν απίστευτο»
Ερωτωμένη για το κίνημα «Me Too» δήλωσε πως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση εντός του επαγγελματικού της χώρου παρά μόνο εκτός.
«Δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας εμένα. Και αναρωτιέμαι: Τόσο άσχημη είμαι; Είχα μόνο μία εμπειρία στη ζωή μου αλλά ήταν εκτός θεάτρου», είπε.
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της ανέφερε πως «έζησε τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια» που την κατέστησαν παράλυτη και παχύσαρκη.
«Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο, γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη», συμπλήρωσε.
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 30χρονος οδηγός που έτρεχε με 209 χλμ/ώρα στην Περιφερειακή Οδό
- Κτηνίατροι: Όταν η φροντίδα των ζώων συναντά την ανθρώπινη πίεση
- How Greece Is “Locking In” the Aegean Sea
- Ανατροπές στη Euroleague: Ο Παναθηναϊκός, ο Ομπράντοβιτς, η ομάδα που μπαίνει «σφήνα» και ο Σπανούλης
- Eurovision 2026: Η Ντάρα επέστρεψε στη Βουλγαρία – Η θερμή υποδοχή
- Θεσσαλονίκη: Νεροπίστολα, βιντεοσκόπηση και ξυλοδαρμός στον Εύοσμο – Συνελήφθησαν 6 νεαροί
- Λάρισα: Πετούσαν πέτρες, μπουκάλια και νερομπαλόνια σε διερχόμενα αυτοκίνητα – Δείτε βίντεο
- Σκόπελος: Το ελληνικό «κινηματογραφικό» νησί που βρίσκεται στην κορυφή των προορισμών της Ευρώπης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 18.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-bhylviu-14464685-315x220.jpg)



















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [17.05 – 23.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/POSTER-copy-22-315x220.jpg)





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 17.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-minhmeme-774886792-19201370-315x220.jpg)











































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442