Μαίρη Χρονοπούλου: «Έζησα τραγικές ιστορίες, 20 χρόνια παράλυτη και παχύσαρκη»
Η ηθοποιός περιγράφει την περιπέτεια που είχε με την υγεία της και συγκλονίζει
-
Ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα ο οδηγός του βυτιοφόρου που ενεπλάκη στο πολύνεκρο τροχαίο στη Χαλκιδική
-
Πώς εξαπάτησαν 88χρονο και του άρπαξαν 80.000 ευρώ
-
Πανσέληνος Ιουλίου: Πότε έρχεται «το φεγγάρι του κόκκινου ελαφιού»
-
Εξαρθρώθηκε κύκλωμα τοκογλυφίας και εκβιασμών - Τέσσερις συλλήψεις, αναζητείται ο δεύτερος αρχηγός
Η σπουδαία ηθοποιός, Μαίρη Χρονοπούλου, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές προτάσεις που έχει απορρίψει.
Επίσης, αποκάλυψε μια ιστορία παρενόχλησής της και δήλωσε πολύ τυχερή για την οικογένεια φίλων που έχει δίπλα της.
«Ένιωσα ευτυχισμένη»
«Στο χρηματιστήριο της ζωής πόνταρα στην καλύτερη μετοχή, την φιλία», τόνισε.
«Μου λείπει αφάνταστα ο κινηματογράφος, στο θέατρο έπληττα λίγο», απάντησε σε σχετική ερώτηση ενώ σημείωσε πως έχει δεχθεί και τηλεοπτικές προτάσεις, ωστόσο τις απέρριψε γιατί τις έκρινε «σαχλές».
«Είπα 10 φράσεις στο “Έτερος Εγώ” του Σωτήρη Τσαφούλια και ένιωσα ευτυχισμένη», παραδέχτηκε.
- Διαβάστε επίσης: «Όταν πεθάνω να με κάψετε και κανείς δεν θα ξέρει πού βρίσκομαι»
«Ήταν απίστευτο»
Ερωτωμένη για το κίνημα «Me Too» δήλωσε πως δεν δέχτηκε ποτέ παρενόχληση εντός του επαγγελματικού της χώρου παρά μόνο εκτός.
«Δεν με ενόχλησε ποτέ κανένας εμένα. Και αναρωτιέμαι: Τόσο άσχημη είμαι; Είχα μόνο μία εμπειρία στη ζωή μου αλλά ήταν εκτός θεάτρου», είπε.
Σχετικά με την κατάσταση της υγείας της ανέφερε πως «έζησε τραγικές ιστορίες τα τελευταία 20 χρόνια» που την κατέστησαν παράλυτη και παχύσαρκη.
«Μετά από αγώνα 2 χρόνων με τον φυσιοθεραπευτή μου κατόρθωσα και περπάτησα. Απίστευτο, γιατί ήταν σπασμένη η σπονδυλική μου στήλη», συμπλήρωσε.
- Ομπράντοβιτς: «Ο Παναθηναϊκός είναι πιο σημαντικός από όλους μας – Να είμαστε οικογένεια» (vid)
- Πύργος: Πώς εξαπάτησαν 88χρονο και του άρπαξαν 80.000 ευρώ
- Η Υπουργός Σοφία Ζαχαράκη στον Δήμο Λαυρεωτικής
- Νέες αποχωρήσεις από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτητοποιήθηκαν Μπάρκας και Βέττα
- Κίτρινη κάρτα από τις Βρυξέλλες για τις SLAPPs
- Νίστρουπ: «Αξίζαμε να χάσουμε από τη Ραπίντ, είναι καλό που φάγαμε αυτό το χτύπημα»
- Τραγωδία στην Αλγερία: Τουλάχιστον 11 νεκροί σε φωτιά σε ορφανοτροφείο
- ΑΑΔΕ: Σε ισχύ η αποδέσμευση τραπεζικών λογαριασμών οφειλετών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)











![Βίσωνας επιτέθηκε σε 65χρονο στο Γέλοουστοουν και τον πέταξε 3 μέτρα στον αέρα – «Μου χάρισε την ζωή» [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/bison22-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442