Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 0-1: Δύσκολο διπλό κορυφής για τους «μπλαουγκράνα»

Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 0-1: Δύσκολο διπλό κορυφής για τους «μπλαουγκράνα»

Με σκόρερ τον συνήθη ύποπτο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, η Μπαρτσελόνα επικράτησε δύσκολα με 1-0 εκτός έδρας της Μαγιόρκα και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Πιο δύσκολα απ’ ότι αναμενόταν πέρασε από τη Μαγιόρκα η Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, ωστόσο ένα γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ήταν αρκετό για να της δώσει την έκτη σερί νίκη (0-1) στο πρωτάθλημα και να τη φέρει στην κορυφή της La Liga, με ματς παραπάνω από τη Ρεάλ. Πέμπτο συνεχόμενο ματς με μηδέν παθητικό για τους «μπλαουγκράνα» που αγωνίστηκαν με πολλές απουσίες στην άμυνα.

Διαβάστε επίσης: Ασύλληπτη τραγωδία στην Ινδονησία: Δεκάδες νεκροί μετά από επεισόδια σε ποδοσφαιρικό παιχνίδι

Στην πρώτη της ουσιαστικά ευκαιρία στο ματς η Μπάρτσα άνοιξε το σκορ. Ο Φατί έδωσε στον Λεβαντόφσκι και ο Πολωνός με υπέροχη κίνηση έφερε την μπάλα στο δεξί και εκτέλεσε με πλασέ για το 0-1. Αυτό μάλιστα ήταν το ένατο γκολ του Λέβα στο πρωτάθλημα. Η Μαγιόρκα ήταν πολύ επικίνδυνη και στο 35′ έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, με τον Τερ Στέγκεν να σώζει την κοντινή προβολή του Χάουμε Κόστα.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα έπαιξε με τη φωτιά και λίγο έλειψε να το πληρώσει στο 89′ όταν ο Κάιγν Ιν Λι έκανε μία σέντρα-σουτ πλάγια μέσα από την περιοχή και η μπάλα πέρασε από όλους. Το 0-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με τους Καταλανούς να κρατούν μόνο τη νίκη και να στρέφουν την προσοχή τους στο ματς με την Ίντερ για το Champions League.

Μαγιόρκα: Ραΐκοβιτς, Μαφέο, Ραΐγιο, Κόστα (78’ Κουφρέ), Βαλιέντ, Κοπέτε, Ντε Γκαλαρέτα (85’ Λάγο), Μπαμπά, Λι Κανγκ Ιν, Αντόνιο Σάντσεθ (65’ Ντάνι Ροντρίγκεθ), Μουρίκι

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Άλμπα (80’ Σέρτχι Ρομπέρτο), Κρίστενσεν, Μπαλντέ, Μπούσκετς, Κεσί (65’ Πέδρι), Γκάβι, Ντεμπελέ (80’ Φεράν Τόρες), Φάτι (65’ Ραφίνια), Λεβαντόφσκι.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024