Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η μαγική βραδιά του Κασάμι με τη Γιουβέντους και η αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Η μαγική βραδιά του Κασάμι με τη Γιουβέντους και η αποθέωση για τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Παϊτίμ Κασάμι είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού

Έπειτα από πέντε χρόνια ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του ελβετού μέσου.

Ο διεθνής άσος ξεκινά αμέσως πρόγραμμα επανόδου, προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μίτσελ, ενός προπονητή που γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Ο 30χρονος είχε αγωνιστεί στους Ερυθρόλευκους τη διετία 2014-2016, κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο, ενώ πραγματοποίησε συνολικά 66 συμμετοχές, έχοντας 9 γκολ.

Με το σημαντικότερο να το έχει πετύχει σε έναν ιστορικό αγώνα, τόσο για τον ίδιον όσο για τον Ολυμπιακό γενικότερα. Ήταν στις 22 Οκτωβρίου 2014, όταν ο Ολυμπιακός φιλοξενούσε στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την πανίσχυρη Γιουβέντους των Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Πίρλο, Βιντάλ, Πογκμπά, Τέβες, Μοράτα.

Μια ομάδα η οποία μετέπειτα έφθασε μέχρι και τον τελικό της διοργάνωσης, όπου ηττήθηκε από την Μπαρτσελόνα του MSN.

Πρωταγωνιστής εκείνης της βραδιάς στο Φάληρο δεν ήταν άλλος από τον Παϊτίμ Κασάμι. Τσόρι και Μήτρογλου συνεργάστηκαν άψογα, με τον Κασάμι να ολοκληρώνει υποδειγματικά τη φάση και να «υπογράφει» μια χρυσή νίκη για τον Ολυμπιακό, ο οποίος τότε με τον Μίτσελ είχε επικρατήσει και κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ο Ελβετός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι τη στιγμή του γκολ ένιωσε ότι το γήπεδο ήταν έτοιμο να καταρρεύσει από την «τρέλα» που επικρατούσε, καθώς είχε χαρακτηρίσει τους οπαδούς του Ολυμπιακού τους κορυφαίους του κόσμου.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Μποτία, Αμπιντάλ, Μαζουακού, Εντινγκά, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (91′ Γιαννούλης), Ντομίνγκες (85′ Φουστέρ), Μανιάτης, Μήτρογλου (69′ Αφελάι).

Γιουβέντους (Αλέγκρι): Μπουφόν, Μπονούτσι, Κιελίνι, Ογκμπόνα (77′ Περέιρα), Λιχτστάινερ, Ασαμόα, Πίρλο (57′ Μαρκίζιο), Βιντάλ, Πογκμπά (87′ Τζοβίνκο), Τέβες, Μοράτα.

Sports in

«Τρελάθηκε» ο Μπαρτζώκας: Οι πανηγυρισμοί μετά το τέλος του Παρτίζαν – Ολυμπιακός (vid)

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέσπασε μετά την ανατροπή και το μεγάλο διπλό στο Βελιγράδι και πανηγύρισε έξαλλα τη νίκη του Ολυμπιακού.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024