Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Επίσημο: Επέστρεψε στον Ολυμπιακό ο Κασάμι

Απόλυτη επιβεβαίωση για to10.gr: Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επιστροφή του Παϊτίμ Κασάμι στο μεγάλο λιμάνι.

Ο Παϊτίμ Κασάμι επέστρεψε στον Ολυμπιακό, με τους Ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν και επίσημα την απόκτηση του Ελβετού μέσου.

«Ο Παϊτίμ Κασάμι υπέγραψε συμβόλαιο για 1+1 χρόνια και επιστρέφει στον Πειραιά μετά από 5 χρόνια», ανέφερε μεταξύ άλλων το αποκλειστικό ρεπορτάζ του «10», με την ομάδα του μεγάλου λιμανιού λίγο αργότερα να ανακοινώνει και επίσημα την προσθήκη του 30χρονου χαφ.

Ο αριστεροπόδαρος μέσος, ο οποίος επιστρέφει στον Ολυμπιακό μετά από 5 χρόνια, το απόγευμα βρέθηκε στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και αφού διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, που είναι για 1+1 χρόνια.

Ο διεθνής άσος ξεκινάει άμεσα πρόγραμμα επανόδου, προκειμένου να τεθεί το συντομότερο δυνατό στη διάθεση του Μίτσελ. Έναν προπονητή, τον οποίο γνωρίζει πολύ καλά, αφού είχε συνεργαστεί μαζί του στο πρώτο του πέρασμα από τον Ολυμπιακό.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Παϊτίμ Κασάμι. Ο Ελβετός μέσος, γεννημένος στις 2 Ιουνίου 1992, επιστρέφει στους «ερυθρόλευκους» με τους οποίους τη διετία 2014-2016 κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο, μετρώντας 66 συμμετοχές και εννέα γκολ. Ο 30χρονος αγωνιζόταν από το 2020 στη Βασιλεία, με τη φανέλα της οποίας σε 79 παιχνίδια πέτυχε 19 γκολ και έδωσε εννέα ασίστ.

Αφού πέρασε από τα τμήματα υποδομής των Βίντερτουρ, Γκρασχόπερ, Λίβερπουλ και Λάτσιο, έκανε επαγγελματικό ντεμπούτο με την ελβετική Μπελιντσόνα. Ακολούθησε η Παλέρμο, η Φούλαμ, η Λουκέρνη και ο Ολυμπιακός, από τον οποίο τη σεζόν 2016-2017 δόθηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Προτού υπογράψει στη Βασιλεία αγωνίστηκε για τρία χρόνια στη Σιόν (104 συμμετοχές, 32 γκολ, 16 ασίστ).

Έχει εκπροσωπήσει 12 φορές την εθνική Ελβετίας και κατά τη διάρκεια της καριέρας του έπαιξε 38 φορές στην Premier League και 14 στη Serie A. Με τη Φούλαμ και την Παλέρμο αγωνίστηκε στο Europa League, με τη Βασιλεία στο Conference League και φυσικά με τον Ολυμπιακό σε Champions League και Europa League.

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024