Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το… ντέρμπι ξεκίνησε με ένταση – Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup

Το… ντέρμπι ξεκίνησε με ένταση – Αποχώρησε ο Παναθηναϊκός από την κλήρωση των διαιτητών του Super Cup

Ο Παναθηναϊκός διαφώνησε με τα κριτήρια επιλογής των διαιτητών και την… αξιολόγηση των ορισμών στο Super Cup και αποχώρησε από τη διαδικασία

Το ντέρμπι ξεκίνησε νωρίς στο ελληνικό Super Cup, που διεξάγεται σήμερα και αύριο στη Ρόδο.

Με τον Παναθηναϊκό να δείχνει τις επιθετικές διαθέσεις του απέναντι στην ΕΟΚ και την ΚΕΔ, με τον εκπρόσωπό του να αποχωρεί από την κλήρωση των διαιτητών για τους ημιτελικούς που θα διεξαχθούν σήμερα, Σάββατο (1/10).

Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Αργύρης Πεδουλάκης, και το μέλος της διοίκησης της ΚΑΕ Γιάννης Ζαφειρόπουλος εκπροσώπησαν το Τριφύλλι στην κλήρωση των διαιτητών των σημερινών ημιτελικών. Όμως, στη διάρκεια της διαδικασίας αποχώρησαν, με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τη χαρακτηρίζουν «αδιαφανή».

Ποιο ήταν το πρόβλημα του Παναθηναϊκού; Οι Πράσινοι ανέβασαν τους τόνους επειδή υποστηρίζουν ότι δεν έλαβαν απάντηση αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των επτά διαιτητών που επιλέχθηκαν να σφυρίξουν τα παιχνίδια του Super Cup που θα διεξαχθεί στη Ρόδο.

Ο Πεδουλάκης φέρεται να υποστήριξε ότι η διαδικασία της κλήρωσης έπρεπε να είχε γίνει στην Αθήνα, κάτι που είχε ζητήσει και με επιστολή του ο Παναθηναϊκός, στην οποία ζητούνταν εξηγήσεις αναφορικά με τα κριτήρια για την επιλογή των διαιτητών.

Παράλληλα, ο Παναθηναϊκός αναφέρθηκε στην κλήρωση των τελικών, ζητώντας να μάθει τη διαδικασία, με την ΚΕΔ να ενημερώνει ότι οι διαιτητές θα επιλεγούν ανάλογα με την απόδοσή τους στα ημιτελικά. Αυτό προκάλεσε τη μεγαλύτερη έκρηξη των Πρασίνων, αλλά και την αποχώρησή τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Παναθηναϊκός αποφάσισε να ανεβάσει τους τόνους πριν ακόμη ξεκινήσει το Super Cup. Για τους δικούς του λόγους. Και πλέον μένει να φανεί εάν η ένταση θα μεταφερθεί και στα παιχνίδια. Με την πρώτη μάχη μεταξύ των «αιωνίων» να πλησιάζει, καθώς, εάν νικήσουν Κολοσσό και Προμηθέα, θα τεθούν αντιμέτωποι.

Παρά το γεγονός πάντως της αποχώρησης του Παναθηναϊκού, η διαδικασία της επιλογής των διαιτητών για τα ημιτελικά του Super Cup δε σταμάτησε, με Κορομηλά, Τσαρούχα και Ζαχαρή να ορίζονται για την πρώτη αναμέτρηση του τουρνουά, μεταξύ Κολοσσού και Παναθηναϊκού.

Sports in

Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος για τον πάγκο της Λίβερπουλ

Μετά την διαφαινόμενη παραμονή του Τσάμπι Αλόνσο στη Μπάγερν Λεβερκούζεν, η Λίβερπουλ έχει τον επόμενο υποψήφιο αντί-Κλοπ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024