Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 16 συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης

Προφυλακιστέοι οι 7 από τους 16 συλληφθέντες της Πολυτεχνειούπολης

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Στη φυλακή οδηγήθηκαν μετά από πολύωρες απολογίες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οι 7 από τους 16 κατηγορούμενους οι οποίοι συνελήφθησαν μετά από την πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Πολυτεχνειούπολη.

Και οι 16 αρνήθηκαν κατά την απολογία τους τις κακουργηματικές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν και κατά περίπτωση αφορούν 27 ληστείες, δύο διακεκριμένες κλοπές, εγκληματική οργάνωση, διακίνηση ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ο φερόμενος ως αρχηγός της συμμορίας συνεχίζει να νοσηλεύεται, μετά τον τραυματισμό του κατά την αστυνομική επιχείρηση και δεν απολογηθηκε σήμερα, ενώ οι υπόλοιποι εννέα κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι.

Νέα στοιχεία για τη δράση τους

Νέα ντοκουμέντα  έρχονται στο φως για τη δράση των συμμοριών με ορμητήριο τις φοιτητικές εστίες της Πολυτεχνειούπολης, αποκαλύπτοντας την σκληρότητα με την οποία δρούσαν οι κακοποιοί.

Παράλληλα συνεχίζονται και οι έρευνες των Αρχών με την αστυνομία να συλλαμβάνει τις προηγούμενες ώρες δύο ακόμη μέλη, ανεβάζοντας τον αριθμό στους 34, της συμμορίας που εντοπίστηκαν σε ξενοδοχείο στην Πρέβεζα, λίγο πριν διαφύγουν από τη χώρα.

Μετά τις ένοπλες ληστείες, την διακίνηση ναρκωτικών και τις απειλές φοιτητών, οι συλληφθέντες είναι αντιμέτωποι με διώξεις για σωρεία αδικημάτων. Πειστήρια, μεταξύ άλλων, είναι και η επίδειξη ισχύος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, με όπλα αλλά και χρήματα και πολυτελή αυτοκίνητα.

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024