Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνειούπολη: «Έμαθα ότι κατηγορούμαι από την τηλεόραση» – Τι λέει ο 30χρονος που κατηγορείται ως μέλος της συμμορίας

Πολυτεχνειούπολη: «Έμαθα ότι κατηγορούμαι από την τηλεόραση» – Τι λέει ο 30χρονος που κατηγορείται ως μέλος της συμμορίας

Ο 30χρονος, που είχε καταδικαστεί για τη συμμετοχή του στη συμμορία με τα καλάσνικοφ το 2010, δήλωσε ότι δεν έχει καμία σχέση με τους κακοποιούς της Πολυτεχνειούπολης.

Έμαθε από την τηλεόραση ότι αναζητείται από την Ελληνική Αστυνομία ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση των συλλήψεων στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου, ενώ παράλληλα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη εναντίον του.

Ο Ερμίρ Μέτα, που υπήρξε μέλος της σκληρής συμμορίας με τα καλάσνικοφ το 2010, υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση των τριών ληστειών που τον κατηγορούν, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος δεν έμενε ποτέ στην Πολυτεχνειούπολη.

«Είδα από την τηλεόραση να λένε ότι υπάρχει αποτύπωμά μου εκεί και ότι μένω εκεί. Τα έχασα, δεν το περίμενα. Ζω με τους γονείς μου. Τον λόγο που κατηγορούμαι δεν τον ξέρω. Δεν είμαι αυτό που θέλουν να πουν αυτοί» σημείωσε μιλώντας στο Live News.

Όπως υποστήριξε, δεν έμενε στις εστίες, αλλά είχε βρεθεί εκεί για να επισκεφθεί ένα φίλο του, ο οποίος ήταν μεταξύ των συλληφθέντων στην επιχείρηση της Τρίτης και το 2010 ήταν ο αρχηγός της συμμορίας με τα καλάσνικοφ.

Παραδέχεται ότι στο παρελθόν είχε συναντηθεί μαζί του, αλλά αρνείται την όποια παράνομη πράξη του καταλογίζουν.

«Εκεί έχω πάει γιατί ένας από τους κατηγορούμενους είναι φίλος μου παλιός. Είχα πάει να συναντήσω τον φίλο μου. Το λέω γατί είπαν ότι με είδαν μια εβδομάδα πριν εκεί. Δεν υπάρχει περίπτωση για κάτι τέτοιο. Είμαι σίγουρος 100%, δεν ήμουν εκεί. Δεν μπορώ να πω κάτι για κάτι που δεν έχω κάνει. Έχω κάνει ληστείες στο παρελθόν, έχω κατηγορηθεί για αυτό, τις έχω πληρώσει, βγήκα. Δεν έχω καμία σχέση με αυτά, ούτε με συμμορίες ούτε με αρχηγούς» συμπλήρωσε.

«…Επειδή έχω παρελθόν»

Σε ηλικία 21 ετών ο Ερμίρ Μέτα καταδικάστηκε για τη συμμετοχή του στη συμμορία με τα καλάσνικοφ, ενώ αθωώθηκε για τον βιασμό γυναίκας που είχαν ληστέψει και βασανίσει.

Εννέα χρόνια μετά, το 2019, αποφυλακίστηκε. «Ήμουν μέλος ναι, της συμμορίας με τα καλάσνικοφ. Έχω δικαστεί, έκαστα σχεδόν 9 χρόνια στη φυλακή, έχω γυρίσει από ανήλικα που ξεκίνησα σε όλες τις φυλακές. Προσπάθησα να κάνω κάτι καλύτερο για μένα, πέρασα στο πανεπιστήμιο» πρόσθεσε.

Ο 30χρονος εμφανίζεται τώρα μετανιωμένος για τα όσα έκανε στο παρελθόν, ωστόσο πλέον βρίσκεται αντιμέτωπος με νέες κατηγορίες.

«Δεν έχω καμία σχέση με όλο αυτό και είμαι σίγουρος ότι είναι μόνο το παρελθόν μου. Το μόνο πράγμα που έχω μετανιώσει στη ζωή μου είναι οι ληστείες που έχω κάνει» υπογράμμισε.

Μάλιστα, τις επόμενες μέρες ο Ερμίρ Μέτα αναμένεται να απολογηθεί στον ανακριτή για την ποινική δίωξη που έχει ασκηθεί σε βάρος του.

Sports in

«Δεν περίμενα να ζήσω τέτοιο πάθος» – Τρελάθηκε ο Μεντιλίμπαρ με την υποδοχή στο «Βενιζέλος»

Ο Ισπανός τεχνικός του Ολυμπιακού ζει ένα όνειρο στο μεγάλο λιμάνι και δεν κρύβει τον θαυμασμό του για τους οπαδούς των «ερυθρόλευκων»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024