Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πολυτεχνειούπολη: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της συμμορίας: «Μόνο εδώ μέσα είμαι ασφαλής»

Πολυτεχνειούπολη: Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι της συμμορίας: «Μόνο εδώ μέσα είμαι ασφαλής»

Συγκλονίζουν οι συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους τα μέλη της συμμορίας στην Πολυτεχνειούπολη και αποκαλύπτει η εκπομπή Live News.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για την σκληρή συμμορία που είχε βρει κρησφύγετο στην Πολυτεχνειούπολη.

Όπως αποκάλυψε στο MEGA o Βασίλης Λαμπρόπουλος, αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να ανιχνεύσει την πορεία της δόκιμης αστυνομικού τα τελευταία δύο χρόνια, να εξακριβώσει με ποιες διαδικασίες έγινε η πρόσληψή της και αν ο λόγος ένταξής της στην αστυνομία ήταν για να υπηρετήσει το αστυνομικό σώμα ή είχε άλλες επιδιώξεις.

Διαβάστε επίσης: «Τον είχαν στην Εστία και τον έδερναν – Ηρθαν σπίτι και με μαχαίρωσαν» – Σοκάρουν αποκαλύψεις για την Πολυτεχνειούπολη

Σημειώνεται ότι η 22χρονη είχε τρεις στενούς συγγενείς, που ήταν αστυνομικοί.

Αποκάλυψη Live News για τους διαλόγους της συμμορίας

Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι συνομιλίες που είχαν μεταξύ τους τα μέλη της συμμορίας και αποκαλύπτει η εκπομπή Live News.

Ένας από αυτούς δήλωσε πως «μόνο στην Πολυτεχνειούπολη είμαι ασφαλής», ενώ άλλος, που του πρότειναν διάφορες επιθέσεις, ανέφερε πως «έχω μαζέψει πολλές δουλειές σήμερα για έξω, σιγά-σιγά, δεν θα το προλάβουμε», εννοώντας… εγκληματικές ενέργειες.

Πυροβολισμοί και ναρκωτικά

Χαρακτηριστικές είναι και οι καταθέσεις φυλάκων και σπουδαστών της φοιτητικής εστίας.

Ένας φύλακας κατέθεσε πως πριν από μία εβδομάδα, ενώ βρισκόταν στο ισόγειο, άκουσε 4 με 5 πυροβολισμούς από τα πάνω δωμάτια. Στη συνέχεια, είδε τρία άτομα να βγαίνουν και να φεύγουν κρυμμένα στο σκοτάδι.

Μία φοιτήτρια κατέθεσε πως υπάρχει συμμορία στην εστία, που διακινεί ναρκωτικά και σκορπίζει τον τρόμο στους φοιτητές που μένουν εκεί. «Επικρατεί έντονος φόβος, το κλίμα στις εστίες θυμίζει γκέτο», έχει καταθέσει.

«Παλαιότερα, ακούγαμε κανονικά μουσική, ενώ τώρα φοβόμαστε μην μας κλέψουν τα ηχοσυστήματα«, προσέθεσε χαρακτηριστικά.

«Μπάτε σκύλοι αλέστε»

Εντυπωσιακή είναι, επίσης, η κατάθεση που έδωσε ένας Σέρβος ιδιώτης, 52 ετών, ο οποίος διαμένει στην φοιτητική εστία το τελευταίο δίμηνο, χωρίς ουδείς να ελέγξει αν είναι φοιτητής!

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα μέλη της συμμορίας, που διώκονται ποινικά, έχουν συλληφθεί συνολικά 57 φορές για διάφορα αδικήματα, ενώ σύμφωνα με καταθέσεις, ο 30χρονος κακοποιός, ο οποίος επιτέθηκε στην ανθυπαστυνόμο στου Ζωγράφου, είχε πει χαρακτηριστικά:

«Ήρθατε να με πιάσετε και επειδή δεν με βρήκατε στην εστία, πιάσατε την κόρη μου; Αν δεν την αφήσετε σε λίγο, θα σας κάψω ζωντανούς».

Παράλληλα, σύμφωνα με τη δικογραφία, αφήνεται ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρχει συνδρομή στη δράση των κακοποιών από φύλακες της φοιτητικής εστίας

.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024