Έχει περισσότερους από 5,7 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, με τα βίντεο να λαμβάνουν τακτικά πάνω από 500.000 προβολές, μερικά από τα οποία φτάνουν τα εκατομμύρια.

Δεν είναι η μοναδική φορά που ο Youtuber Steven Crowder προκαλεί με τα ρατσιστικά, όμως αυτή τη φορά το παρατράβηξε.

Κατά τη διάρκεια ενός πρόσφατου επεισοδίου της εκπομπής, ο Crowder είπε ότι οι ισχυρισμοί για βιασμό προέρχονταν πάντα από «υποψήφιες λεσβίες φεμινίστριες» και είπε ότι θα περίμενε τα θύματα να είναι «πιο ελκυστικά σεξουαλικά».

Στη συνέχεια πέτυχε ένα χατ τρικ με μισογυνικά τροπάρια όταν μιλούσε για θύματα βιασμού συγκρίνοντάς τα με αυτοκίνητα, λέγοντας: «Δεν πας να κλέψεις αυτοκίνητο ένα Oldsmobile του ’98».

Συνέχισε λέγοντας ότι αυτό σημαίνει ότι τα θύματα βιασμού λένε ψέματα, λέγοντας ότι αυτοί οι βιασμοί είναι ψευδείς.

Θύμα βιασμού 1 στις 6 γυναίκες στις ΗΠΑ

Υπολογίζεται ότι μία στις έξι γυναίκες στις ΗΠΑ έχει πέσει θύμα βιασμού.

Αυτό σημαίνει ότι κάπου περίπου 27.905.500 γυναίκες έχουν βιαστεί ή σχεδόν βιάστηκαν στις ΗΠΑ.

Επιπλέον, εάν ο Crowder χρησιμοποιούσε το Διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια για οτιδήποτε άλλο εκφράζει απόψεις μισογυνισμού, θα μπορούσε να είχε παρατηρήσει τον συντριπτικό αριθμό γυναικών που έλεγαν τις ιστορίες τους για βιασμό και σεξουαλική επίθεση κατά τη διάρκεια του κινήματος «MeToo».

Παρά τα σχόλια του Crowder, τα μοντέλα δεν εξαιρούνται από βιασμό και συχνά υπόκεινται σε «ανεξέλεγκτη μισογυνία, εκφοβισμό, σεξουαλική παρενόχληση και αντίποινα», σύμφωνα με ένα άρθρο του 2019 από τους New York Times.

Με πληροφορίες από PinkNews

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr