Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη διαθήκη του - Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία

Ανέστης Βλάχος: Συνεχίζεται το «θρίλερ» με τη διαθήκη του – Ο γιος του κατέθεσε μήνυση για απάτη και πλαστογραφία

«Ο Ανέστης Βλάχος στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες... Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα», τονίζει ο δικηγόρος

Δεν έχει τέλος η διαμάχη της οικογένειας Βλάχου. Ο γιος του Ανέστη Βλάχου, Ηρακλής, αμφισβητεί τη διαθήκη που άφησε ο πατέρας του πριν φύγει από τη ζωή, σύμφωνα με την οποία αποκλειστική κληρονόμος είναι η κόρη που απέκτησε ο ηθοποιός στον δεύτερο γάμο του.

Περνώντας στην αντεπίθεση ο Ηρακλής Βλάχος κατέθεσε μήνυση για απάτη, πλαστογραφία και ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, άλλως εξ αμελείας.

«Πέθανε εντελώς εγκαταλελειμμένος»

Ο Γιάννης Σαμέλης, δικηγόρος του γιου του αείμνηστου ηθοποιού, μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» σημείωσε σχετικά: «Καταγγείλαμε την πλαστογραφία του συγκεκριμένου εγγράφου, αποκλείουμε να ήταν ο Ανέστης Βλάχος αυτό που αποκήρυξε τον πρωτότοκο γιο του».

Και πρόσθεσε: «Ο Ανέστης Βλάχος απεβίωσε και στα τέλη της ζωής του έζησε σε άθλιες συνθήκες, χωρίς καμία φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εντελώς εγκαταλελειμμένος. Γι’ αυτό αναδείξαμε και ενδεχόμενες ευθύνες ανθρωποκτονίας είτε από αμέλεια των προσώπων που είχαν την ευθύνη της φροντίδας του είτε από δόλο».

Επίσης, ο δικηγόρος τόνισε πως υπάρχουν μάρτυρες που έχουν καταθέσει σχετικά με τις συνθήκες των τελευταίων ετών της ζωής του ηθοποιού, ενώ τόνισε πως ήρθε σε επαφή με την άλλη πλευρά και έγινε πρόταση διαμεσολάβησης.

«Ο Ηρακλής Βλάχος δικαιούται τη νόμιμη μοίρα. Ούτε καν αυτό δέχτηκε η άλλη πλευρά να συζητήσει, ενώ είναι κατοχυρωμένο εκ του νόμου», υπογράμμισε.

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024