Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ανέστης Βλάχος - Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» με τη διαθήκή του - Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για την κληρονομιά

Ανέστης Βλάχος – Δεν έχει τέλος το «θρίλερ» με τη διαθήκή του – Ο γιος του θα κινηθεί νομικά για την κληρονομιά

«Ο Ανέστης Βλάχος δεν έχει καν μερίδα στο υποθηκοφυλακείο της Δράμας, που να κατοχυρώνει την περιουσία για την οποία υποτίθεται ότι τσακώνονται τα δύο αδέρφια», τονίζει ο δικηγόρος του γιου του ηθοποιού.

Τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου, που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 87 ετών.

Αν και αναμένεται να ανοίξει στις 24 Ιανουαρίου και να δοθεί ένα τέλος στη διαμάχη μεταξύ των παιδιών του αείμνηστο ηθοποιού, τώρα ο γιος του δηλώνει ότι θα κινηθεί νομικά για τις συνθήκες διαβίωσης του πατέρα του και την κληρονομιά.

Πριν λίγες ημέρες το Ειρηνοδικείο Αθηνών, στο οποίο είχε κάνει αίτηση ο γιος του Ανέστη Βλάχου, εξέδωσε απόφαση στην οποία αναφέρεται ως ημερομηνία δημοσίευσης της διαθήκης η 24η Ιανουαρίου 2022.

Σημειώνεται πως ο γιος του αρνείται την ύπαρξη διαθήκης, ενώ η κόρη του υποστηρίζει πως υπάρχει μία ιδιόχειρη, την οποία είχε σφραγίσει ο ίδιος ο πατέρας τους πριν από 7 χρόνια.

Τι λένε τα ετεροθαλή αδέρφια

«Πληροφορηθήκαμε και εμείς μέσω του δικηγόρου μας το άνοιγμα της διαθήκης του πατέρα μου στις 24 Ιανουαρίου. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση που η διαθήκη του πατέρα μου κατατέθηκε αμέσως μετά τον θάνατό του στις 2 Σεπτεμβρίου, και ενώ δεν είχε γνώση κανένα από τα μέλη της οικογένειας. Η διαθήκη κατατέθηκε από έναν πολίτη με αρχικά Κ.Σ, με αυτά τα αρχικά δεν υπάρχει κάποιο πρόσωπο που να γνωρίζουμε από το συγγενικό ή φιλικό περιβάλλον του πατέρα μου», ανέφερε ο Ηρακλής Βλάχος σε εφημερίδα.

«Η εντός σφραγισμένου φακέλου διαθήκη του αείμνηστου Ανέστη Βλάχου κατατέθηκε από το δικηγόρο μας προς δημοσίευση. Κάθε σχόλιο στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επί του θέματος της διαθήκης του Ανέστη Βλάχου θεωρείται από εμάς τελείως ανεπίτρεπτο και ηθικά απαράδεκτο. Προ δε της αποσφραγίσεως της διαθήκης από το δικαστήριο οπότε θα καταστεί γνωστό και το περιεχόμενό της, κάθε σχολιασμός επί του εικαζόμενου περιεχομένου της στερείται στοιχειώδους λογικής», αναφέρουν μεταξύ άλλων στην κοινή τους δήλωση η χήρα του ηθοποιού και η κόρη του.

«Να μιλήσουν τα αδέρφια μεταξύ τους»

Στην εκπομπή MEGA Καλημέρα μίλησε σχετικά ο δικηγόρος του γιου του Ανέστη Βλάχου, Κωνσταντίνος Παπαναστασίου.

«Το τελευταίο διάστημα που ζούσε ο πατέρας του,δε ζούσε σε ανθρώπινες συνθήκες. Αυτό το έχουν καταθέσει μάρτυρες που είχαν δει πώς ζούσε, πόσο απομονωμένος ήταν από τη σύζυγό του. Για τις συνθήκες το θέμα μου το έθεσε ο ίδιος ο γιος του, και είπε να προχωρήσουμε και σε αυτό το σκέλος», είπε ο κ. Παπαναστασίου.

Σε ό,τι αφορά στη διαθήκη, ο ίδιος σημείωσε: «Στην αρχή έχουμε μια επικοινωνία και η άλλη πλευρά λέει ότι είναι ιδιόγραφη διαθήκη, μετά είπε ότι υπάρχει μυστική διαθήκη. Χτες εμφανίστηκε ένας δικηγόρος. Γιατί δεν επικοινωνούν αυτοί οι άνθρωποι με εμένα ή τον εντολέα μου να λυθεί το θέμα; Γιατί πρέπει να πηγαίνουμε να δούμε αν υπάρχει κατάθεση διαθήκης; Δεν έχει υπάρξει καμία επικοινωνία από την άλλη πλευρά. Η κ. Βλάχου από τα μέσα Σεπτεμβρίου της έχουν σταλεί δύο SMS από τον αδερφό της. Της είχαμε κοινοποιήσει και τα στοιχεία μου για να έρθει σε επαφή μαζί μου, και να μη γίνει όλος αυτός ο ντόρος. Πήγα στη Δράμα για να δω την επιμέλεια που είχε ο Ανέστης Βλάχος για τα περιουσιακά του. Ο Ανέστης Βλάχος δεν έχει καν μερίδα στο υποθηκοφυλακείο της Δράμας, που να κατοχυρώνει την περιουσία για την οποία υποτίθεται ότι τσακώνονται τα δύο αδέρφια».

«Πρέπει πρώτα να διαπιστωθεί αν τα περιουσιακά στοιχεία που δήλωνε επί σειρά ετών ο Ανέστης Βλάχος υπάρχουν συμβόλαια. Αν η διαθήκη έχει αντίκρισμα. Θα εξεταστεί η διαθήκη και από γραφολόγο, από ποιον έχει γραφτεί και σε ποιο χρόνο. Πώς δεν έχει κατοχυρώσει την περιουσία του στο υποθηκοφυλακείο, στο κτηματολόγιο; Να έρθουν τα αδέρφια σε επικοινωνία. Δε χρειαζόμαστε οι δικηγόροι», τόνισε κλείνοντας ο κ. Παπαναστασίου.

Sports in

Κοβάσεβιτς: «Κανονικά στην Τουρκία η ρεβάνς με τη Φενέρ, δεν ανησυχούμε για την ασφάλεια»

Όσα είπε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς για τη ρεβάνς με τη Φενέρμπαχτσε και την ασφάλεια στην Τουρκία

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024