Τα δύο παιδιά του Ανέστη Βλάχου βρίσκονται σε όλο και μεγαλύτερη απόσταση με αφορμή την κόντρα που έχει ξεσπάσει για την περιουσία του.

Ο γιος του Ηρακλής αμφισβητεί την γνησιότητα της ιδιόχειρης διαθήκης που έδωσε ο ηθοποιός την κόρη του Έλλη και είναι διατεθειμένος να φτάσει την υπόθεση στην δικαστική αίθουσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον της δεύτερης συζύγου του Ανέστη Βλάχου, Μαρίας Γαρίτση, η διαθήκη αυτή βρίσκεται ήδη σε συμβολαιογράφο και αναμένεται να ανοιχτεί το επόμενο χρονικό διάστημα.

Αυτή είναι η περιουσία που διεκδικούν τα παιδιά του

Αν και δεν έχει γίνει γνωστό το περιεχόμενο της διαθήκης όλα τα μέλη της οικογένειας έχουν έρθει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση μετά την διαμάχη των δύο παιδιών.

«Είναι δύσκολη η απώλεια. Μου λείπει η παρουσία του και οι συμβουλές του. Προσπαθούμε να το διαχειριστούμε. Δεν πρόκειται για δύο οικογένειες που έχουν χωριστεί για τη διαθήκη, είναι μία οικογένεια», είχε δηλώσει ο εγγονός του  Ανέστης Βλάχος και συνέχισε:

«Η οικογένειά μας είναι η μία από τον πρώτο γάμο του παππού μου και η άλλη από τον δεύτερο. Δεν θα ήθελα να πάρω θέση στο ζήτημα της διαθήκης, αφορά τον πατέρα μου και τη θεία μου. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας προσευχόμαστε να πρυτανεύσει η λογική».

«Αυτό που υπάρχει σαν περιουσία είναι ένα σπίτι και κάποια αγροτεμάχια. Δεν είναι τόσο μεγάλο το ζήτημα. Θέλω και εύχομαι ο μπαμπάς μου με τη θεία μου να κάτσουν σε ένα τραπέζι και να πρυτανεύσει η λογική», πρόσθεσε επίσης ο Ανέστης Βλάχος.

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr