Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador σε πρώτο πλάνο

Ο διάδοχος της Lamborghini Aventador σε πρώτο πλάνο

To νέο V12 supercar που θα αντικαταστήσει την Aventador, υιοθετώντας υβριδική τεχνολογία παρουσιάζει τα διαπιστευτήριά του από τα πεδία δοκιμών, δείχνοντας εξόχως «επιθετικό» σχεδιαστικά

H επόμενη Huracan θα απωλέσει τον ατμοσφαιρικό V10 προς όφελος ενός twin-turbo V8 επικουρούμενου από υβριδική τεχνολογία με στόχο –τι άλλο;- μειωμένες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Αντιθέτως το κορυφαίο supercar των Ιταλών, ο διάδοχος της Aventador δεν πρόκειται να ενδώσει στην υπερτροφοδότηση η οποία όμως στο νέο μοντέλο θα συνδυαστεί εξίσου με υβριδική τεχνολογία χωρίς προς το παρόν να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Αυτό που δεν μπορεί να κρυφτεί στη νέα σειρά λήψεων του επίμαχου supercar το οποίο εντοπίστηκε στο δημόσιο οδικό δίκτυο της Γερμανίας είναι τα εξαιρετικά φαρδιά ελαστικά του καθώς και ορισμένες ακόμα λεπτομέρειες της σχεδίασης που παρ΄όλα αυτά δεν αλλάζει το «κεντρικό θέμα» διατηρώντας τις σφηνοειδείς αναλογίες που είναι συνυφασμένες με την Lamborghini.

Στις λεπτομέρειες, εκτός από τα κόκκινα αυτοκόλλητα που προδίδουν την υβριδική φύση του διαδόχου της Aventador, μια προσεκτική παρατήρηση (και παρά τις προσπάθεες παραπλάνησης) αποκαλύπτει τα πίσω φωτιστικά σώματα σε μοτίβο Y που περιστοιχίζουν την κεντρικά και ψηλά τοποθετημένη τετραπλή απόληξη της εξάτμισης.

Στο μπροστινό τμήμα μπορεί να μαντέψει κανείς τα ακόμα πιο λεπτά κεντρικά φωτιστικά σώματα αλλά και το εξαγωνικό σχήμα των τεράστιων εισαγωγών αέρα, ένα αγαπημένο θέμα των σχεδιαστών της Lamborghini. To ίδιο ακριβώς μοτίβο ακολουθούν και οι εισαγωγές αέρα στο πίσω τμήμα, πίσω από την πινακίδα κυκλοφορίας.

Πίσω από τους τροχούς διακρίνονται επίσης τα τεράστια διάτρητα δισκόφρενα με τις κίτρινες δαγκάνες ενώ, αναμενόμενα όσο και εντυπωσιακά η απόσταση από το έδαφος είναι ελάχιστη, συντείνοντας στην απειλητική εικόνα  του V12 supercar.

Η πρεμιέρα της… διαδόχου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το 2023 αν και η Lamborghini δεν έχει ακόμα κλειδώσει την σχετική ημερομηνία.

Sports in

«Τελικός» για Παναθηναϊκό στην Μπολόνια και στο… βάθος ντέρμπι «αιωνίων»

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται (29/3, 21:30) στην έδρα της Βίρτους Μπολόνια για την 32η αγωνιστική της Euroleague με στόχο να διατηρηθεί στην τετράδα και να συνεχίσει στην διεκδίκηση της δεύτερης θέσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024