Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το τέλος του… Τζακ από την ΕΠΟ – Δεν τον θέλει ο Μπαλτάκος, βάζουν στο παιχνίδι και τον Ιβάν – Αυτό ήταν το ολέθριο λάθος του

Το τέλος του… Τζακ από την ΕΠΟ – Δεν τον θέλει ο Μπαλτάκος, βάζουν στο παιχνίδι και τον Ιβάν – Αυτό ήταν το ολέθριο λάθος του

Ο CEO Φιλιππούσης έχει λίγα 24ωρα προθεσμία να γυρίσει μια παρτίδα στην ΕΠΟ από εκείνες που δύσκολα… γυρίζουν.

Ψυχρός πόλεμος στα ιδιαίτερα δωμάτια της ΕΠΟ. Και όσοι γνωρίζουν με λεπτομέρειες την υπόθεση περιμένουν πως και πως το Σάββατο και την αλλαγή του μήνα. Βλέπετε στις 30/9 ολοκληρώνεται η θητεία του Ιάκωβου Φιλιππούση σε ρόλο CEO και όλα δείχνουν πως παρότι οι σχέσεις του με την ΑΕΚ είναι πάντα σε εξαιρετικό επίπεδο, δύσκολα θα καταφέρει να ανανεώσει τη σύμβαση του.

Ο λόγος; Μεταξύ μας και πάντα με την υποσημείωση ότι εδώ λέμε αλήθειες; Βασικά ότι ο Τάκης Μπαλτάκος δεν θέλει στα πόδια του κάποιον που νομίζει ότι είναι το Νο1. Νιώθει σταρ ο πρόεδρος της ΕΠΟ. Και δεν θέλει κανέναν να ανταγωνίζεται για το πρώτο όνομα στη μαρκίζα, στο πάρκο Γουδή.  Κατά τα άλλα; Έβαλε ένα αυτογκόλ με τον κουμπάρο του δικηγόρο  Σπύρο Κλαδά και μαζί τα δάχτυλα στην πρίζα.

Του χρεώνεται από το σύστημα, ότι η υπεράσπιση της ΕΠΣ Κοζάνης στην προσφυγή που έκανε στο Διαιτητικό Δικαστήριο εναντίον της ΕΠΟ, από τον δικηγόρο και κουμπάρο του Σπύρο Κλαδά -ο οποίος είχε παράλληλα αναλάβει και υποθέσεις της ΕΠΟ- ήταν λάθος ολέθριο.

Κρίμα: Θα έπρεπε να παίζει ρόλο ότι 17 μήνες σε αυτό το πόστο έγινε ο πρωταγωνιστής σε ένα σωρό από σκάνδαλα  που το σύστημα είτε παριστάνει πως δεν έγιναν ποτέ, είτε επιλεγμένα τα ξεχνά.

Φυσικά όσοι διοικούν στην ΕΠΟ, ποσώς ασχολούνται με το ποδόσφαιρο. Στα δικά τους διατηρούν τη σκέψη τους.  Χρεώνουν ας πούμε στον Φιλιππούση ότι ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί να μείνουν εκτός των δερμάτινων καθισμάτων στο τελικού κυπέλλου Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ, οι πρόεδροι των Ενώσεων. Μην γελάτε: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν έχουν φτάσει τυχαία στα όρια τους ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι άλλοι ιδιοκτήτες ΠΑΕ.

Τέλος πάντων: Ο Τζακ πάντως είναι 7ψυχος. Και το τάγμα των Γιαννάκηδων, παρότι όλα δείχνουν πως αυτή τη φορά θα ανακοινωθεί διαγωνισμός για τη θέση του CEO και δεν θα δώσει κάπου ο Μπαλτάκος με τη μια το δαχτυλίδι, δεν έχουν κάνει ακόμη τη κίνηση τους. Έχει σημασία αυτή η λεπτομέρεια. Διότι προκαλεί ανησυχία μήπως κάτι αλλάξει στο φινάλε. Διόλου τυχαία τα εξαπτέρυγα δεν στέλνουν μηνύματα στον Ιβάν τις τελευταίες ώρες περιμένοντας τη στήριξη του. Την φοβούνται τη «δουλειά» και περιμένουν από τον ΠΑΟΚ να βάλει πλάτη. Τώρα που είναι ο Ιβάν και αν όντως ασχολείται; Θα φανεί στα επόμενα 24ωρα.

Βρε τι γίνεται με τα καλόπαιδα της Εξυγίανσης…

Sports in

Άρης – Ολυμπιακός 1-1: Ο Ολυμπιακός μπορούσε, ο διαιτητής δεν ήθελε

«Χειρουργείο» του Ολυμπιακού στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον διαιτητή να σταματάει με το έτσι θέλω τους Ερυθρόλευκους.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024