Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βατσλίκ: «Μίλησα με τον Κριστιάνο για το χτύπημα – Δεν μου κρατάει κακία»

Βατσλίκ: «Μίλησα με τον Κριστιάνο για το χτύπημα – Δεν μου κρατάει κακία»

Ο Τόμας Βατσλίκ, είχε μια άσχημη σύγκρουση με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού να ζητάει συγγνώμη αργότερα από τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Μια άτυχη στιγμή είχε χθες ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Τόμας Βατσλίκ, στην αναμέτρηση της Τσεχίας με την Πορτογαλία για το Nations League, όταν στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα έκανε μια «άτσαλη» έξοδο και βρήκε με τη γροθιά τη μύτη του Κριστιάνο Ρονάλντο με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αιμορραγήσει αρκετά.

Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ο Βατσλίκ ανέφερε στις δηλώσεις του πως, πήγε και βρήκε τον Ρονάλντο στα αποδυτήρια και ο σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν του κρατάει κακία.

Διαβάστε επίσης: Η απίστευτη ιστορία του Χάμες Ροντρίγκες και τα «χρυσά» παπούτσια του 2014 – Η Γουατεμάλα και το Βικελίδης (pics, vids)

Αναλυτικά όσα είπε ο Βατσλίκ:

«Τον χτύπησα στην μύτη με την γροθιά μου σε μία φάση που βρήκα επίσης και την μπάλα. Ήταν σύγκρουση. Ελπίζω να μην έσπασε τελικά την μύτη του, γιατί αιμορραγούσε πολύ. Νιώσαμε και οι δύο πολύ άσχημα για αυτή την φάση και χαίρομαι τελικά που έβγαλε όλο το παιχνίδι.

Μετά το τέλος του ματς μιλήσαμε. Τον σταμάτησα στα αποδυτήρια και τον ρώτησα πως είναι. Μου απάντησε ότι είναι καλά και δεν μου κράτησε κακία για το χτύπημα».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024