
Αλέξης Σταμάτης: Η μάχη με το αλκοόλ και η διάσημη μητέρα του: «Έπινα 2-3 μπουκάλια τη μέρα»
Ο Αλέξης Σταμάτης αποκάλυψε τον εθισμό του με το αλκοόλ
Ο Αλέξης Σταμάτης εξομολογήθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο παρελθόν με τον αλκοόλ.
Ο αγαπημένος συγγραφέας, και γιος της Μπέττυς Αρβανίτη, δεν ακολούθησε τα χνάρια της μητέρας του και στράφηκε στην μεγάλη του αγάπη, την λογοτεχνία.
Μεγαλωμένος στα κινηματογραφικά στούντιο γνώρισε τους μεγαλύτερους σταρ της εποχής αλλά δεν τους είδε ποτέ έτσι. Για εκείνον ήταν πάντα απλοί, καθημερινοί άνθρωποι, φίλοι και συνάδελφοι της μητέρας του. «Για ένα παιδάκι ήταν κάτι το μοναδικό, μία Disneyland, Αυτούς τους ηθοποιούς δεν τους ήξερα σαν σταρ αλλά σαν ανθρώπους».
Ο Αλέξης Σταμάτης μίλησε και για τον εθισμό του με το αλκοόλ τον οποίο κατάφερε να νικήσει.
«Στο αλκοόλ με οδήγησε η κατάσταση μετά το Πολυτεχνείο, η απόλυτη ελευθερία. Άρχισα να μην μπορώ να ξυπνάω χωρίς αυτό, η κλασική κάθοδος του αλκοολικού στον Άδη. Δεν έχω μέτρο σαν άνθρωπος. Έπινα 2-3 μπουκάλια τη μέρα, πήρα την απόφαση να το σταματήσω 10/41996. Όλα αυτά ήταν μία εσωτερική υπερβολή, ένα είδος εσωτερικού ψώνιου τύπου “να δούμε πού θα πάει”».
Δείτε το βίντεο
- Κυπριακό: Δεν αναμένεται νέο σχέδιο τύπου Ανάν, δηλώνει ο Ερχιουρμάν
- ΗΠΑ: Επιβάτιδα γέννησε εν πτήσει υγιέστατο κοριτσάκι 2,5 κιλών
- Μάλτα: Πρόωρες βουλευτικές εκλογές ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Αμπέλα
- Ινδονησία: Τουλάχιστον 5 νεκροί σε σύγκρουση τρένων – Μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης
- Ιράν: Η σταθερότητα στον Κόλπο προϋποθέτει «αξιόπιστες εγγυήσεις» για την ασφάλειά μας
- Μεξικό: Πυρά, οδοφράγματα και αποκλεισμοί δρόμων μετά τη σύλληψη βαρόνου ναρκωτικών


