Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο βρέφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Εύβοια: Σήμερα το τελευταίο αντίο στο βρέφος που πέθανε από ηλεκτροπληξία

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι του χωριού Αργυρό, στην Εύβοια μετά την τραγική είδηση

Σε κλίμα οδύνης οι γονείς, συγγενείς, φίλοι αλλά και συγκλονισμένοι πολίτες στην Εύβοια θα πουν σήμερα το τελευταίο αντίο στο άτυχο κοριτσάκι μόλις ενός έτους που έχασε τη ζωή του στο Αργυρό στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου μετά από ηλεκτροπληξία στο σπίτι.

Σύμφωνα με το evima.gr, η ταφή του βρέφους θα γίνει στις 18:00 το απόγευμα στο νεκροταφείου του Αργυρού.

Το κοριτσάκι έχασε αναπάντεχα την ζωή του όταν παίζοντας με το αδελφάκι του ακούμπησε τα δάχτυλα του σε μια συσκευή αντικουνουπικού και υπέστη ηλεκτροπληξία.

«Ήταν ακαριαίο – Η καρδιά του απλώς δούλευε»

Ο πατέρας, δίχως ακόμη να μπορεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, μίλησε χθες στο Mega, για το μωρό του που χάθηκε τόσο άδοξα μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.

«Γύριζε το φαγητό η μάνα της και είπε στην άλλη μου κόρη να την κρατήσει λίγο για να μαγειρέψει. Ακούει το θόρυβο η γυναίκα μου, πετάγεται, την τραβάει πίσω, την παίρνει αγκαλιά, της βάζει νερό, όπως λιποθυμάει ένα παιδάκι. Άνοιξε τα μάτια του, ανέπνεε. Μιλούσαμε με τη γιατρό και μας έλεγε να κάνουμε μαλάξεις», περιγράφει ο τραγικός πατέρας.

Και προσθέτει: «Το μωρό ήταν στο στάδιο που σηκωνόταν. Από το μπουσούλημα πήγαινε στο σήκωμα. Έβαλε τα δάχτυλά του σε ένα αντικουνουπικό χώρου. Με πήρε τηλέφωνο η γυναίκα και μου και αμέσως το πήγαμε στο Κέντρο Υγείας. Ανέπνεε. Τελικά βγήκε έξω ο γιατρός και μου λέει: Τέρμα, ήταν ακαριαίο. Απλώς δούλευε η καρδιά του».

Η γιαγιά των παιδιών λυγίζει. Σοκαρισμένη περιγράφει τη σκηνή στο MEGA: «Μια χαρά ήταν τα παιδάκια, έπαιζαν και ακούμπησε το χέρι στην πρίζα. Κάτι είχε εκεί μικρό για τα κουνούπια εκεί το έβαλε το χεράκι του. Σε αυτό το μηχάνημα για τα κουνούπια που ήταν στη πρίζα. Το μικρό μωράκι έπαιζε με τα δύο αδέλφια του όταν κατά λάθος έβαλε τα χεράκια του σε εντομοαπωθητικό το οποίο ήταν συνδεδεμένο στην πρίζα με την υψηλή τάση ρεύματος να περνάει μοιραία από το σωματάκι του».

«Όταν μας το έφεραν εδώ ήταν νεκρό. Είχαν νεκρωθεί τα εγκεφαλικά του κύτταρα. Τώρα η μητέρα μου είπε ότι το συμβάν έγινε στις 11 παρά 10 το πρωί. Προσπάθησε να βγάλει ένα εντομοαπωθητικό από την πρίζα και έπαθε ηλεκτροπληξία», αναφέρει με τη σειρά του ο γιατρός του Κέντρου Υγείας.

Sports in

Οι Christian Louboutin μπότες που η Lana del Rey και η Taylor Swift δεν μπορούν να αποχωριστούν

Η Swift τις φορούσε καθ' όλη τη διάρκεια της παγκόσμιας περιοδείας που την έκανε δισεκατομμυριούχο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024