Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλενα Ασημακοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Έλενα Ασημακοπούλου: «Σπάει» τη σιωπή της για το διαζύγιο από τον Μπρούνο Τσιρίλο

«Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον», εξομολογείται η ηθοποιός

Μια εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής (16/9) στο «Πρωινό Μας» η Έλενα Ασημακοπούλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός, που ετοιμάζεται για τη μεγάλη επιστροφή της στην τηλεόραση καθώς θα συμμετέχει στη σειρά «Άγρια Γη», μίλησε για πρώτη φορά για το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο και αναφέρθηκε στην αντίδραση της κόρης της όταν της ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν να μην είναι πια μαζί.

«Τώρα είμαι καλά»

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής τον Ιούνιο ανακοίνωσαν ότι έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, μετά από 12 χρόνια γάμου, ξαφνιάζοντας άπαντες.

«Είμαι πολύ ενεργή στα social media και ο κόσμος το είχε καταλάβει. Είμαι ειλικρινής και θέλω να μοιράζομαι την καθημερινότητά μου, τα προβλήματά μου, τα άγχη μου, τη χαρά μου, το παιδί μου οπότε θεώρησα ότι το να παραμείνω ειλικρινής ήταν το πιο σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω. Απλά εκείνη την περίοδο ένιωσα έτοιμη να το ανακοινώσω εγώ», είπε αρχικά η ηθοποιός για την ανακοίνωση του χωρισμού της.

Και πρόσθεσε: «Το πρώτο διάστημα αισθανόμουν αρκετά μόνη. Ο χωρισμός δε συνέβη όταν το ανακοίνωσα. Αισθάνομαι ελεύθερη γυναίκα πλέον. Δεν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μου. Αισθάνομαι πιο άνετη που μπόρεσα να επανέλθω επαγγελματικά. Τώρα είμαι πολύ καλά».

Επίσης, εξομολογήθηκε: «Οι γυναίκες θέλουμε αρκετό χρόνο για να επανέλθουμε από έναν χωρισμό. Η κόρη μου βρίσκεται στην προ-εφηβεία, είναι μια πολύ ευαίσθητη ηλικία αυτή. Η Μαρία ήταν ενημερωμένη από την αρχή για τον χωρισμό μας. Είναι πολύ ώριμο παιδί. Θα τη γνωρίσεις κάποια στιγμή και θα καταλάβεις. Πολλές φορές που εγώ δεν είμαι καλά ψυχολογικά, εκείνη θα έρθει και θα με ανεβάσει. Με καταλαβαίνει, είμαι η μαμά της. Και εγώ το ίδιο θα έκανα για εκείνη».

Δείτε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της

Sports in

Στρέφεται στη Δικαιοσύνη η Μπαρτσελόνα για το γκολ-φάντασμα κόντρα στη Ρεάλ (vid)

Αποφασισμένη να το φτάσει στα άκρα η Μπαρτσελόνα για το γκολ του Λαμίν Γιαμάλ που δεν μέτρησε ποτέ αν και είναι φανερό πως η μπάλα πέρασε την γραμμή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024