Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπρούνο Τσιρίλο: Χαμογελά και πάλι μετά το διαζύγιό του

Μπρούνο Τσιρίλο: Χαμογελά και πάλι μετά το διαζύγιό του

Το μήνυμα που στέλνει μέσα από τα social media

Ιδιαίτερο είναι το φετινό καλοκαίρι για τον Μπρούνο Τσιρίλο. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής χώρισε από την Έλενα Ασημακοπούλου και γυρίζει σελίδα στη ζωή του.

Το ζευγάρι μετά από 12 χρόνια γάμου και έχοντας αποκτήσει ένα παιδί αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση του, με την ηθοποιό να ανακοινώνει μέσω Instagram ότι τράβηξαν χωριστούς δρόμους.

Πλέον, οι δυο τους προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους στη νέα τους ζωή, με την Έλενα Ασημακοπούλου να βρίσκεται στην Ελλάδα και τον Μπρούνο Τσιρίλο να έχει μετακομίσει στην Ιταλία.

Εκεί τον επισκέπτεται συχνά η Μαρία – Ροζάρια. Τις προηγούμενες μέρες μάλιστα έκαναν μαζί διακοπές στο Κάπρι. Μπαμπάς και κόρη πέρασαν ξέγνοιαστες στιγμές, απόλαυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα και διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ χαμογελά ξανά και με ανάρτησή του στα social media στέλνει το δικό του μήνυμα.

Στο τελευταίο του ποστ ποζάρει στον φακό ευδιάθετος και στη λεζάντα γράφει: «To χαμόγελο κρατάει μια στιγμή αλλά η ανάμνησή της μπορεί να κρατήσει μια ζωή».

Δείτε το παρακάτω

Έλενα και Μπρούνο γνωρίστηκαν το Πάσχα του 2007 στη Μύκονο

Όπως έχει αποκαλύψει η ίδια η ηθοποιός, ο έρωτας με τον Ιταλό «άσσο» ήταν κεραυνοβόλος. Τον είδε να περνά από μπροστά της την ημέρα του Επιταφείου και το ειδύλλιο δεν άργησε να ξεκινήσει.

Οι καρμικές συναντήσεις στο νησί μόνο τυχαίες δεν ήταν… Και μπορεί ο Μπρούνο Τσιρίλο να ήθελε απλώς να τη γνωρίσει στην αρχή – για αυτό και της ζήτησε να πάνε για ποτό – όμως εκείνη κατάλαβε αμέσως, παρά το γεγονός ότι ήταν μόλις 23 ετών, ότι ήταν ο άντρας τις ζωής της.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε ένας θυελλώδης έρωτας, με τον ποδοσφαιριστή να την πηγαίνει τα Χριστούγεννα του ίδιου έτους στην Ιταλία προκειμένου να την γνωρίσει στην οικογένειά του. Λίγο αργότερα ήρθε και η πρόταση γάμου, όμως η εγκυμοσύνη που προέκυψε, τους άλλαξε τα σχέδια.

Το 2010 ήρθε στον κόσμο η κόρη τους Μαρία Ροζάρια, η οποία ολοκλήρωσε την ευτυχία του ζευγαριού. Λίγο πριν γεννήσει η Έλενα, το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο, όμως του Μπρούνο δεν του έφτανε… Ήθελε εκείνος και η εκλεκτή της καρδιάς του να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας, γι’ αυτό άλλωστε της έκανε και 4 φορές πρόταση γάμου!

Τελικά η Έλενα Ασημακοπούλου είπε το μεγάλο «ναι» και το ζευγάρι έκανε θρησκευτικό γάμο το 2018, με παρανυφάκι την 8χρονη τότε κόρη τους.

Η Έλενα και ο Μπρούνο, μαζί με τη μονάκριβη κόρη τους Μαρία Ροζαρία, έζησαν σε ένα πολύ όμορφο και γουστόζικο σπίτι στον Άγιο Στέφανο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024