Μετά τους Στίβεν Τσούμπερ και Σέρχιο Αραούχο, πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ αντιμετωπίζει και ο Γιενς Γιόνσον!
Ο Δανός χαφ αποχώρησε από τη σημερινή προπόνηση στα Σπάτα, λόγω ενοχλήσεων στον δεξιό προσαγωγό. Ο παίκτης της ΑΕΚ δεν έβγαλε το κανονικό πρόγραμμα και αύριο (15/9) αναμένεται να υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο, για να διαπιστωθεί η έκταση του προβλήματος.
Από εκεί και πέρα, ο Σερχιο Αραούχο ακολούθησε και σήμερα θεραπεία, με την κατάστασή του να αξιολογείται μέρα με τη μέρα.
Θυμίζουμε, πως το Σάββατο (17/9), η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα φιλοξενείται από τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο για την 5η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών