Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Δύσκολη νίκη της Ρεάλ στο φινάλε (2-0)

Δύσκολη νίκη της Ρεάλ στο φινάλε (2-0)

Με γκολ των Βαλβέρδε και Ασένσιο στο τελευταίο δεκάλεπτο, η Ρεάλ επικράτησε με 2-0 της Λειψίας και έκανε το δύο στα δύο στον έκτο όμιλο.

Δυσκολεύτηκε, αλλά βρήκε τη λύση στο φινάλε η Ρεάλ!

Η Λειψία στάθηκε καλά στο «Μπερναμπέου» απέναντι στη «Βασίλισσα», η οποία όμως πέτυχε δύο γκολ με Βαλβέρδε και Ασένσιο στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς και πήρε τη νίκη με 2-0. Το απόλυτο στον έκτο όμιλο του Champions League για την πρωταθλήτρια Ευρώπης μετά τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Οι Γερμανοί ήταν τολμηροί στο ματς και δεν ήταν λίγες οι φορές που έφεραν σε δύσκολη θέση τη Ρεάλ. Μόλις στο 5′ ο Ενκουκού είχε καλή ευκαιρία, αλλά ο Κουρτουά απέκρουσε το σουτ του ενώ στο 15′ ο Ροντρίγκο σούταρε στο πλαϊνό δίχτυ για τη Ρεάλ. Το ματς ήταν πολύ ανοιχτό, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη, χωρίς όμως να κουνιέται το πλεκτό.

Φόρζμπεργκ και Ενκουκού συνέχισαν να απειλούν την εστία του Κουρτουά ο οποίος όποτε χρειάστηκε κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία άγγιξε το γκολ με Καμαβινγκά, Ρούντιγκερ και Μόντριτς στο πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν ο ίδιος, αλλά υπήρχαν γκολ. Αφού στο 71′ οι Βινίσιους και Ασένσιο δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Γκουλάτσι, το έκανε τελικά στο 80′ ο Βαλβέρδε με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή. Δέκα λεπτά αργότερα ήρθε και το 2-0 με τον Ασένσιο να σκοράρει από ασίστ του Κρόος και να τελειώνει το ματς.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Αλάμπα (81’ Μεντί), Μόντριτς (81’ Κρόος), Καμαβινγκά (63’ Ασένσιο), Τσουαμενί, Ροντρίγο (84’ Μαριάνο Ντίαθ), Βινίσιους (84’ Θεμπάγιος), Βαλβέρδε.

Λειψία: Γκουλάτσι, Ντιαλό, Ράουμ, Ορμπάν, Σιμακάν (74’ Χένρικς), Σλάγκερ, Αϊνταρά (74’ Καμπλ), Φόρζμπεργκ (81’ Πόουλσεν), Ενκουνκού, Σομποσλάι, Βέρνερ (81’ Αντρέ Σίλβα).

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024