Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Babylon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας- Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι

Babylon: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας- Μπραντ Πιτ και Μάργκο Ρόμπι

«Θέλω απλά όλοι να διασκεδάζουν για πάντα», λέει η Ρόμπι με τα ατίθασα μαλλιά στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας Babylon, μια ιστορία από τη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ γεμάτη ναρκωτικά, σεξ και τζαζ ξεφάντωμα του σκηνοθέτη Ντάμιεν Σαζέλ.

Το θορυβώδες, πρώτο τρέιλερ για το έπος της σόου-μπιζ Babylon του Ντάμιεν Σαζέλ ξεκινά με τον ήχο ενός ρουφήγματος μύτης και τελειώνει με τον χαρακτήρα της Μάργκο Ρόμπι να προσφέρεται να «πολεμήσει ένα γ@μημένο φίδι».

Ο μεγάλος, τολμηρός και θρασύς κόσμος που ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης «πειράζει» στη νέα του ταινία είναι το ίδιο το Χόλιγουντ.

«Θέλω απλώς όλοι να διασκεδάζουν για πάντα», ξεκινά το πρώτο τρέιλερ χωρίς λογοκρισία, με την αφηνιασμένη Ρόμπι να υποδύεται την επίδοξη ηθοποιό Νέλι Λαρόι. Και πολλά από τα πρώτα πλάνα κάνουν πράξη την επιθυμία της. Ο Μπραντ Πιτ, ο οποίος πρωταγωνιστεί ως «υπερ-κινηματογραφικός αστέρας», Τζακ Κόνραντ, αφηγείται ανάμεσα σε πυροβολισμούς και χορό φορώντας το εσώρουχό του: «Όταν πρωτομετακόμισα στο Λος Άντζελες, οι πινακίδες σε όλες τις πόρτες έγραφαν: «Απαγορεύονται οι ηθοποιοί και οι σκύλοι»».

Photo: YouTube

Σχετικά με τους δύο πρωταγωνιστές του, ο Σαζέλ δήλωσε στο Vanity Fair ότι «ένα μέρος της μαγείας στη συνεργασία μαζί τους σε αυτούς τους ρόλους είναι ότι ο καθένας τους ένιωθε ότι μπορούσε να δώσει στην ερμηνεία του ό,τι πιο προσωπικό έχει δώσει ποτέ».

Οι συμπρωταγωνιστές του «Once Upon a Time… in Hollywood» συναντιούνται ξανά μαζί με τον πρωτοεμφανιζόμενο Ντιέγκο Κάλβα, ο οποίος υποδύεται τον Μεξικανό μετανάστη και outsider του Χόλιγουντ, Μάνι Τόρες.

Σε αυτή την ωδή στη Χρυσή Εποχή του Χόλιγουντ, αυτή η τριάδα συναντάται μαζί με ένα τεράστιο ensemble cast, όπως οι Jovan Adepo, Li Jun Li, Jean Smart, Flea, Samara Weaving, Max Minghella, Olivia Wilde και Tobey Maguire.

«Τα πάντα μετατοπίζονται κάτω από τα πόδια των ανθρώπων και με γοήτευσε πραγματικά το ανθρώπινο κόστος της ταραχής αυτού του μεγέθους, σε μια εποχή που δεν υπήρχε μέτρο, όταν όλα ήταν απλά, νέα και άγρια», δήλωσε ο Σαζέλ, ο οποίος κέρδισε το βραβείο καλύτερης σκηνοθεσίας για το La La Land του 2016, την τελευταία του ταινία, την οποία αποκαλεί «σίγουρα το πιο δύσκολο πράγμα που έχω κάνει».

Το Babylon θα βγει τον Ιανουάριο στις αίθουσες.

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024