Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
House of the Dragon: Φοβόταν τις ερωτικές σκηνές γιατί ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερος

House of the Dragon: Φοβόταν τις ερωτικές σκηνές γιατί ήταν 30 χρόνια μεγαλύτερος

Η ανησυχία της 19χρονης Έμιλι Κάρεϊ για τα ερωτικά γυρίσματα με τον 49χρονο σταρ του House of the Dragon.

Η Έμιλι Κάρεϊ του House of the Dragon ένιωσε φόβο στα γυρίσματα σκηνών ερωτικού περιεχομένου με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερο συμπρωταγωνιστή της. Η 19χρονη που υποδύεται την Άλισεντ Χάιταουερ, αγχώθηκε όταν ο βασιλιάς Βισέρις, τον οποίο ενσαρκώνει ο 49χρονος Πάντι Κονσιντίν, την κάλεσε στη βασιλική κάμαρα μέσα στη νύχτα.

Η πρώτη «κρυάδα» του σεναρίου

Η Έμιλι πήρε πρώτη φορά στα χέρια της το σενάριο του Game of Thrones prequel, όταν ήταν μόνο 17 ετών. Όταν ξεκίνησαν τα γυρίσματα, είχε μόλις γίνει 18 και δεν είχε γνωρίσει ακόμη τον συμπρωταγωνιστή της. Όπως δήλωσε στο Newsweek, η σκηνή την τρόμαζε επειδή τότε «δεν ήξερα πόσο ευδιάθετος ήταν και πόσο εύκολα θα έκανε τη σκηνή και το μόνο που έβλεπα ήταν ένας 47χρονος άνδρας και εμένα. Ήμουν λίγο ανήσυχη».

«Όταν ξεκίνησαν οι πρόβες, ανεξάρτητα από το ποιος έπαιζε σε ποια σκηνή, πάντα υπήρχε ανοιχτός διάλογος», περιγράφει η Κάρεϊ. «Σίγουρα, υπήρχαν πολλές γυναίκες στα παρασκήνια. Είχαμε μια καταπληκτική ομάδα, είχαμε, φυσικά και γυναίκες σκηνοθέτες. Ήταν κάτι καταπληκτικό και ενδυναμωτικό να βρίσκομαι σε αυτό το πλατό ως νεαρό κορίτσι και να μου φέρονται το ίδιο με όλους αυτούς τους πολύ καταξιωμένους άνδρες. Ήταν υπέροχο, νομίζω ότι το προσέγγισαν με τον καλύτερο τρόπο που θα μπορούσαν να το κάνουν».

Η χορογραφία των σκηνών

Το θέμα των συντονιστών οικειότητας στις τηλεοπτικές σειρές που σχετίζονται με τον Τζορτζ Ρ. Ρ. Μάρτιν έχει προκαλέσει πρόσφατα πρωτοσέλιδα. Ο Σον Μπιν, ο οποίος υποδύθηκε τον Νεντ Σταρκ στο Game of Thrones, δήλωσε στους Times ότι έτσι χαλάει ο αυθορμητισμός. Εκείνος υποστήριζε ότι «ο φυσικός τρόπος που συμπεριφέρονται δυο εραστές καταστρέφεται όταν έχεις κάποιον να σου λέει κάνε αυτό και βάλε τα χέρια σου εκεί».

Ωστόσο, για την Κάρεϊ η χρήση συντονιστών οικειότητας την έκανε να αισθάνεται πιο άνετα στο σετ του House of the Dragon. «Έχοντας αυτή τη διέξοδο, μπορώ να τα συζητήσω όλα και δεν αισθάνομαι αμήχανα… Ναι, ήταν πολύ πιο εύκολο απ’ ό,τι νόμιζα ότι θα ήταν».

Δεδομένου του ιστορικού κακομεταχείρισης των γυναικείων χαρακτήρων στη σειρά, αυτό είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα. «Κατά την περίοδο πριν από την παραγωγή κάθισα να προσπαθήσω να παρακολουθήσω το Game of Thrones και φυσικά η πρώτη σεζόν, ακόμη και μόνο το πρώτο επεισόδιο του Thrones, έχει πολλή βία κατά των γυναικών. Σκέφτηκα Θεέ μου, τι θα πρέπει να κάνω σε αυτή τη σειρά;».

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024