Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
PnB Rock: Η κοπέλα του ανέβασε την τοποθεσία τους και τον σκότωσαν

PnB Rock: Η κοπέλα του ανέβασε την τοποθεσία τους και τον σκότωσαν

Το στόρυ της κοπέλας του μπορεί να οδήγησε στη δολοφονία του PnB Rock, λέει ο αρχηγός του LAPD

Θανάσιμα πυροβόλησαν τον PnB Rock, γνωστό χιπ-χοπ καλλιτέχνη από τη Φιλαδέλφεια, το απόγευμα της Δευτέρας κατά τη διάρκεια ληστείας σε εστιατόριο. H επίθεση σημειώθηκε αμέσως μετά την ανάρτηση της κοπέλας του ράπερ στο instagram ότι βρίσκονταν στο Roscoe’s Chicken & Waffles του νότιου Λος Άντζελες. Η αστυνομία ερευνά αν αυτό ήταν τελικά η αφορμή.

Ο 30χρονος Rock, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Rakim Allen, βρισκόταν στο εστιατόριο με τη σύντροφο του, η οποία είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της τοποθεσίας σε στόρυ στο Instagram, που έχει πλέον διαγραφεί.

Τι λένε οι αρχές

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Λος Άντζελες Michel Moore δήλωσε πως ο ένοπλος που σκότωσε τον PnB Rock απαίτησε τα κοσμήματα του ράπερ πριν παλέψουν και ανοίξει πυρ. «Πυροβόλησε το θύμα, έφυγε από την πλαϊνή πόρτα με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια διέφυγε από το πάρκινγκ», σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Μάλιστα, ο θάνατος του Rock έρχεται τη στιγμή που οι αρχές καταγράφουν αυξανόμενη τάση «follow home» ληστειών και άλλων βίαιων περιστατικών. Αντίστοιχα, τον Φεβρουάριο του 2020, ο ράπερ Pop Smoke από το Μπρούκλιν, σκοτώθηκε από εισβολή στο σπίτι.

Οι αρχές πίστευαν και τότε ότι οι αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν εκείνες που οδήγησαν τους δράστες στην τοποθεσία του.

Αναστάτωση στη χιπ-χοπ σκηνή

Συγκλονισμένη η κοινότητα του χιπ-χοπ με τον αιφνίδιο θάνατο ενός ακόμη νέου και ταλαντούχου ράπερ, οι θαυμαστές του και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες όπως οι Drake, YG, Trippie Redd και Meek Mill απέδωσαν φόρο τιμής στον αδικοχαμένο συνεργάτη τους, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η Nicki Minaj μάλιστα, φαίνεται να κατηγορεί ευθέως την κοπέλα του Rock, που αποκάλυψε την τοποθεσία τους, σε μια σειρά αναρτήσεων της στο twitter.

Η Nicki συνέχισε να υπερασπίζεται τη θέση της λέγοντας ότι «οι άνθρωποι γύρω από αυτούς τους ράπερ κερδίζουν πάρα πολλά. Είναι καιρός να αρχίσουμε να τους το υπενθυμίζουμε ξανά και ξανά!!! Τουλάχιστον ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ να πατήσετε πόδι αν σας ενδιαφέρει! Πείτε τους!!! Δεν σας αγαπούν όπως νομίζετε ότι σας αγαπούν!!! Είστε λεία !!!! Σε έναν κόσμο γεμάτο αρπακτικά!!!! Τι δεν κάνει κλικ;;;;;!!!!», επισημαίνοντας ότι η θέση της πηγάζει από τις ιδιότητες της ως ράπερ αλλά και ως μητέρα.

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024