Champions League: Χωρίς τον ύμνο της διοργάνωσης τα ματς στη Βρετανία λόγω πένθους
Όπως έκανε γνωστό η UEFA ο ύμνος του Champions League δεν θα ακουστεί στις τέσσερις αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων που θα λάβουν χώρα στη Μεγάλη Βρετανία, ως ένδειξη πένθους για τη Βασίλισσα Ελισάβετ.
Οι τέσσερις αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στη Μεγάλη Βρετανία για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα διεξαχθούν κανονικά.
Η UEFA έκανε γνωστό πως σε ένδειξη σεβασμού για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ δεν θα ακουστεί ο ύμνος της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στα ματς που θα γίνουν αυτή την εβδομάδα στο Νησί.
Ο λόγος για τις αναμετρήσεις Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Σίτι – Ντόρτμουντ, Ρέιντζερς – Νάπολι και Τσέλσι – Ζάλτσμπουργκ.
There will be no Champions League anthem played during matches played at home by British teams this week. Interestingly, it’s the same song played during a coronation.
— Ben Rumsby (@ben_rumsby) September 12, 2022
- Αυστραλία: Εκκληση για αυτοσυγκράτηση απευθύνουν οι Αρχές ενόψει της επίσκεψης Χέρτσογκ
- Ουκρανία: Ικανοποίηση Τραμπ για την πορεία των συνομιλιών με στόχο τον τερματισμό του πολέμου
- Βολιβία: Τουλάχιστον 14 νεκροί σε δυστύχημα με λεωφορείο που έπεσε σε γκρεμό 150 μέτρων
- Ιράν: Ο Τραμπ χαιρετίζει τις «πολύ καλές» συνομιλίες που θα συνεχιστούν «την επόμενη εβδομάδα»
- Επσταϊν – Γαλλία: Η εισαγγελία ξεκινά έρευνα σε βάρος του πρώην υπουργού πολιτισμού Τζακ Λανγκ
- Στου Ζωγράφου κάποιον βρήκε & έδωσε χρήματα και κινητό στη Λόρα είπε ο δικηγόρος της οικογένειας της